Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Alle Dagen Honger

Door Loes op 08.07.2014

Voel je een klein hongerke opkomen en zijn #nomnomnom en #foodporn jouw favoriete hashtags? Dan zit je goed bij de blog Alle Dagen Honger, want hier vind je de aller-aller-allerrrrrr lekkerste recepten. Ik kan ze zelfs klaarmaken want hier staat alles haarfijn uitgelegd. En ik ontving ooit een bord met de tekst ‘I kiss better then I cook’, om jullie even een idee te geven hoe erg het gesteld was. Wat is mijn punt? Hier kan iedereen online leren koken. 


Zonder twijfel is ADH 1 van de beste food blogs van België. De 3 ladies Jo Barbara en Mayken schrijven iedere week over hun liefde voor eten. Receptjes, hun grote kookhelden of een workshop over worsten draaien. Je kan het zo gek niet bedenken of het staat uitgeschreven op hun blog mét keimooie foto’s. Kan je alvast spieken of jouw gerechtje straks instagramwaardig is … Het oog wilt ook wat natuurlijk!


Ben je niet zo van het koken maar hou je wel van lekker eten? Houd deze dames dan online in het oog want ze durven geregeld op te duiken met een kraampje of etentje bij speciale gelegenheden. De kans dat het dan daar toch NOG lekkerder smaakt is vrij groot!


Alle pasta’s, omeletten en worsten op een stokje, ben jij ondertussen klaar om in je potten en pannen te roeren? Dat is precies de bedoeling want ADH wilt je inspireren om zelf aan de slag te gaan en al dat lekkers te prepareren. Bonne chance Belmodo lovers en iedereen mag zo vrij zijn mij een stukje van zijn probeersels op te sturen hoor. Kwestie van goed onderzoek te doen voor ik zelf aan de slag ga natuurlijk. Taahaaanks

Foto's © Alle Dagen Honger.

page loaded