Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Voor koffie moet je bij Maurice zijn

Door Bieke op 07.07.2014

Maurice is een handmade knitwear merk waar je de schattigste gebreide accessoires kan vinden. Als je op zoek bent naar een sjaal, muts of badmuts die uniek is en gemaakt van het beste wol, dan kan je er terecht! De enige echte Maurice is de cute grandpa van oprichtster Véronique Leysen, die haar label startte voor de fashionistas onder ons die goede kwaliteit appreciëren en weten dat een outfit leuke accessoires nodig heeft! 

Maar je kan voor meer dan enkel knitwear bij Maurice terecht! Er is al de Maurice koffie caravan, waar je de accessoires kan gaan voelen en kopen én waar je terecht kan voor een lekker bakkie koffie met een goei stuk taart! Na het grote succes van de koffie caravan opent Maurice nu ook zijn 1ste koffie pop-up bar!

In de pop-up koffiebar kan je gaan genieten van een stomend kopje koffie. Hij heeft een echte New York vibe, een leuk terras en natuurlijk kan je er al de Maurice knits terugvinden! Je kan de Maurice pop-up koffiebar in de Guldenvliesstraat in Antwerpen vanaf maandag 14 juli vinden! Wil je meer te weten komen over Maurice? Lees dan ook eens het Belmodo artikel 'Opa Maurice breit een muts...' of neem een kijkje op de Facebookpagina van het merk!

Foto's © Maurice.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded