Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Opening NIGHTSHOP in Knokke

Door Tiany op 07.07.2014

Als we konden zouden we 24 u op 24 u, 7 dagen op 7 shoppen, niet? Maar als je een 9 to 5 job hebt, is dit op weekdagen al uitgesloten en in het weekend zitten er niet genoeg uren om al die hebbedingetjes te scoren die we op onze wishlist hebben staan - als onze portomonnee het toestaat natuurlijk! Daar komt nu verandering in, want in Knokke kan je weer terecht bij NIGHTSHOP!

NIGHTSHOP is een platform waar je gallerijen, culturele happenings, collecties van verschillende designers en nog veel meer kan vinden. De shop wordt geopend door oprichters Delphine Bekaert en Jan Jr Hoet van 'IETS' als een plek om je 's avonds te ontspannen, voor een hapje en drankje, om bij te praten of voor een nachtelijke aankoop. Een plaats waar je terrasjes kan combineren met shoppen? Yes please, wij zijn fan!

NIGHTSHOP vindt plaats in een prachtige oude villa waar je verschillende kamers kan gaan ontdekken, die elk een andere sfeer hebben. Een echte place-to-be aan de Belgische kust voor liefhebbers van design, mode en kunst!

Je kan NIGHTSHOP vanaf vrijdag 11 juli tot en met zondag 24 augustus 2014 aan de Nellenslaan in Knokke vinden. De shop zal open zijn op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 17:00 tot 22:00.

Belmodo is helemaal in de ban van NIGHTSHOP en daarom zal je ons er ook kunnen vinden! Deel jouw Belmodo en NIGHTSHOP momenten via de hashtags #Belmodo en #NIGHTSHOP en wie weet komt jouw foto op onze wall te hangen in NIGHTSHOP en heb jij je eigen moment of fame

Foto's © Nightshop.

page loaded