Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Remember this one? HNTM’s Tamara, tijd voor een update!

Door Lien op 06.07.2014

Holland's Next Top Model lovers opgelet, want hier komt een - naar mijn bescheiden mening - opvallende update. Teleporteer jezelf even terug naar 2011, want weet je nog dat toen Tamara, 'die-met-haar-veel-te-lange-haren-en-opvallende-wenkbrauwen', HNTM won?

En heb je je intussen wel eens afgevraagd wat er nog van haar zou zijn gekomen? (Geen zorgen als je je dat op geen enkel moment hebt afgevraagd hoor, wij hebben ons daar speciaal voor jou al mee bezig gehouden - toch wel lief he, moet je toegeven.

Wel, om even heel kort te zijn: she made it! Noem me gerust Amerikaans maar I always love a good success story, en dus ging ik op zoek naar nog meer info over de carrière van deze Hollandse deerne. En schrik niet, want tegenwoordig ziet lieve Tamara er zo uit ... Wat een metamorfose! High fashion, iemand?

Na haar overwinning bij Holland's Next Top Model ging het hard voor Tamara, heel erg hard. Zo mocht ze vrijwel meteen op visite bij the one and only Mr. Alexander Wang - van wie ze toen naar eigen zeggen nog niet eens wist wie hij was en wat hij in de modewereld betekende.

En daar bleef het uiteraard niet bij: in 2013 werd ze gecast om Wang's lookbook te shooten, mocht ze een contract tekenen bij Elite Model Management in NYC (en vervoegde ze daarmee de rangen van Pixie Geldof en Monica Belucci), stond ze op de cover van o.a. Elle en Harper's Bazaar, liep shows voor merken als Chloé en Missoni, en stond naast Bette Franke en haar eigen idool Doutzen Kroes te shinen in een campagne voor Miu Miu.Dit was al maar een klein aanbod uit haar reeks aan mode-overwinningen, en wij zijn zeker dat er nog vele coole uitdagingen op haar pad zullen verschijnen. Met haar 1m80, haar ranke figuurtje en haar opgefriste, meer edgy look kan dat gewoon niet anders.

Echt, ik ben zò onder de indruk van dit voormalige plattelandsmeisje!


Wie had dat toch gedacht he, toen ze daar op die kappersstoel zat te huilen omdat ze 3cm van haar meterslange haren wilden knippen? ... Ha!

Foto's © Marie Claire, Elite, ELLE & Weirdiary.

page loaded