Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

App alert: meet Polabox

Door Koen op 04.07.2014

Mijn familie en vrienden hebben me - zonder overdrijven - al wel zeker 100 keer gezegd dat ik eindelijk eens iets moet ondernemen tegen mijn smartphone addiction. Ooooops! Nu ja, ik kan er toch ook niets aan doen dat mijn smartphone soms gewoon vééél interessanter is, toch? En daar zal de komende maanden geen verandering in komen, vrees ik. How come? Ik heb een nieuwe app ontdekt en terwijl ik die zin schrijf, maakt mijn hart een sprongetje. Want wat voor 1! Ik ben zelfs zo excited dat ik direct stond te springen - en dat mag je letterlijk opvatten - om dat nieuwtje met jou te delen.

 

De app die vanaf heden als nummer 1 op mijn lijstje staat is de Polabox. Dankzij die app kan je foto's van je iPhone, Facebook en Instagram laten printen en bij je thuis of waar dan ook laten leveren. Eindelijk kan ik nu ook mijn Instagramfoto's op mijn muur bewonderen ... 

This is how it works: 1st moet je natuurlijk een aantal foto’s selecteren, 30 om precies te zijn. Daarna kan je die bewerken met kaders, filters, tekst, ... you know what I mean. Eenmaal je dat gefikst hebt, kan je ze met 1 klik op je smartphone bestellen en ongeveer 3 dagen later zitten ze al in je brievenbus, in een hippe doos van Polabox itself. Ooooh yes, I like it! Alleen al om trotse eigenaar te zijn van die doos zou ik er foto’s bestellen.

 

De app is compatibel met de iPhone, Ipad en Ipod touch. De app is enkel beschikbaar in een Frans- of Engelstalige versie, laat die vapeurs maar achterwege hoor, zo krijgen onze Franse of Engelse skills ook nog eens een boost.

Je kan hem gratis downloaden in de app store. Tussen mijn apps staat hij intussen al te blinken … 

Foto's © Instagram.com/polabox.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded