Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bocadero goes yoga

Door Tiany op 03.07.2014

Dat we zelf een yoga tour hebben georganiseerd kan je vast nog wel ergens terugvinden in je geheugen (zoniet: check it out here), en dus weet je zo al dat wij superfan zijn. Oooh nooo, nu moeten we spontaan terugdenken aan de tijd dat we plat lagen van het lachen tijdens het gelijknamige programma op Vier. Oooops, guilty!

 
© Pinterest.

Zit yoga dankzij onze sessies in Antwerpen, Knokke en Luik helemaal stuck in your head? In that case: sorry de snorry en knoop dit alvast in je oren: Bocadero organiseert op zondag 13 juli 2014 een yogasessie op zijn private beach in Antwerpen. De opbrengst van de yogasessie gaat naar Bread4life; een project dat hoofdzakelijk zorgt voor voedselvoorzieningen in Zuid-Afrika.


© Bocadero.

Wat houd je nog tegen? Het feit dat je misschien maar zo lenig bent als een houten plank? Of hebben de foto's je een tikkeltje bang gemaakt dat je wel eens in 2 zou kunnen breken? Don’t hold back want het is voor het goede doel. Letterlijk én figuurlijk this time!

Yogi An Block, personal trainer Omar Aoulad Said en Joëlle Sleebos die al vrijwilligerswerk heeft gedaan voor Bread4life, zullen lesgeven. And for free! Yup, dat verdient een kus van de juf en een bank vooruit!


© Pinterest.

Om deel te nemen aan de yogasessie van anderhalf uur, betaal je € 5,-. Ze begint om 15:30 en eindigt om 17:00. Nadien kan je nog genieten van een hapje en een drankje. Maar niet te veel, of course, of je dreigt nog meer calorieën binnen te hebben dan je hebt verbrand tijdens de yoga …

Now go healthy and do some yoga!

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded