Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Gabi Fresh

Door Lien op 03.07.2014

Ze draagt designerhakken en tutu-rokken, is altijd goed gemanicuurd, heeft een strak oog voor fotografie en verandert even vaak van kapsel als pakweg Katy Perry. Ik heb vast je interesse al weten te strikken en guess what ... Ik heb het over niemand minder dan blogster Gabi Fresh!

Een veelzijdig vogeltje hoor, die Gabi. En een verfrissende verschijning in ons huidige modelandschap, dat zeker ook ja. Daarmee weten we dan ook meteen waar haar blognaam vandaan komt (of zo denken we toch). Alert van ons, maar dat ben je intussen toch al gewoon, of niet soms? ...

Gabi startte haar blog in 2008, way back dus, oorspronkelijk bedoeld om zichzelf een weg te banen richting de wondere wereld van de modejournalistiek. Maar wat begon als een kleinschalige uitlaatklep groeide al snel uit tot wereldwijd bloggersfenomeen.

Intussen werd haar eigenwijze stijl gefeatured in alle grote modebladen, zoals Glamour, Teen Vogue, The New York Times, Cosmopolitan en ga zo maar door. Over haar blog vertelt Gabi zelf het volgende:

"Over time, my blog has transformed into a personal style blog, where I share my fashion advice - which mostly consists of 'ignore fashion rules!!!' - and outfits that I hope inspire others to take risks and have fun with clothing regardless of their size." - aldus Gabi Fresh -Lippenrokken en Garfieldtruien gecombineerd met Louboutins? Jep, je kon al wel raden dat ik fan was zeker? Maar als ik heel erg eerlijk ben, moet ik toegeven dat ik toch vooral voor Gabi's blog ben gevallen vanwege haar optimistische persoonlijkheid.

Echt, 1 bezoekje aan haar blog maakt meteen mijn dag een beetje vrolijker. Zorgeloos genieten van het leven, elke ochtend aantrekken wat jij zelf mooi vindt, ongeacht of anderen fan zijn of niet: dit is waar mode voor mij om draait!


Afsluiten doen we dan ook heel toepasselijk met nog wat wijze raad van Aunty G:

"Wear clothes that you feel good in and that express your personality. Pamper yourself with a spa day, take a long bath, read a good book and focus on being grateful for all the amazing things your body is able to do. Remember that cultivating your inner beauty is so much more important than anything you can buy at a store or any number on a scale." - dixit Gabi -

Bloggers met diepgang en levenswijsheid, jep, zo heb ik ze graag! Is jouw interesse ook helemaal aangewakkerd of kende jij deze stoere chick al veel langer, dan volgt hier de link naar Gabi's blog - ik denk dat we allemaal nog wat van haar happiness kunnen gebruiken.

You go, girl!

page loaded