Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 jaar Ostend Beach

Door Koen op 03.07.2014

Aftellen naar de zomer hoeft niet meer, want de temperaturen zijn weer gestegen (it's getting hot in here!), maar aftellen naar de 5de editie van Ostend beach is wel een must. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 juli 2014 verwelkomt het festival weer duizenden danceliefhebbers in Oostende. Het Klein Strand wordt dan omgetoverd tot een idyllisch dream island met maar liefst 5 podia. Met zicht op zee is dit de perfecte plek om de zomer goed in te zetten. Sun, sea, beach and music ... ready for a 2-day vacay?

Sinds vorig jaar is er ook een camping aan het Maria Hendrikpark, zodat je je geen zorgen moet maken of je die ene cocktail nu wel of niet naar binnen zou zwieren. Al goed ook, want er is een geweldige line-up! Artiesten als Murdock, Yves V, Tommy Trash en The Oddword geven het beste van zichzelf. Sinds dit jaar is er ook plaats voor new talent. De crew van Ostend Beach organiseert een DJ contest en de winnaar mag op zaterdag op de mainstage openen met zijn of haar set. So much to experience op maar 2 dagen ... vermoeiend maar exciting

Foto's © Ostend Beach.

Met medewerking van Christine Smeyers.

page loaded