Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Talent to watch: Jana Germanus

Door Loes op 01.07.2014

Halloooo zomervakantie en proficiat aan iedereen die met veel toeters en bellen is afgestudeerd. Niet alleen is het tijd voor een welverdiende vakantie, ook is het tijd om afgestudeerde talenten in die denkbeeldige spotlight te zetten. Let me introduce to you: Jana Germanus, een toptalent dat vers van de pers is afgestuurd aan Narafi

Jana rondde haar studie Fotografie af met een klepper van een eindproject dat onmiddellijk onze aandacht wist te vangen. Ze maakte een modereeks met een knipoog naar het barokke tijdperk.

De styling deed onze mond openvallen. Beeldschone modellen met een krachtige uitstraling gehuld in klassieke jurken met veel franjes en een ijskoele blik. De combinatie van de modellen en stillevens zorgt voor een interessante spanning in ieder beeld. Een boodschap van algemeen nut aan Vogue, ELLE of Harpers Bazaar: deze reeks is uitermate geschikt voor het grote publiek van jullie blad, just saying ...

Naast haar eindproject heeft Jana al een indrukwekkend portfolio bij elkaar geschoten. Dit gaat van portretten tot beauty shots. Met een hart voor mode, beauty en fotografie is ze helemaal klaar om de modewerld te veroveren. Wil je up to date blijven over haar werk? Volg haar dan op Facebook en Tumblr waar ze haar nieuwe werk steeds post.

Foto's © Jana Germanus.

page loaded