Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo is ready for Rock Werchter!

Door Angelique op 01.07.2014

Dit weekend is het weer zover, Rock Werchter. Hét festival der festivals. Een topper. Niet te missen ... You get the picture, Belmodo is fan. Al helemaal omdat het Belmodo team deze vrijdag ook gaat. Yihaa, boeken toe en party mode on! Een betere teambuilding kunnen we ons niet wensen!

Maaaaaarrrr de grote vraag is en blijft bij ons fashion loverswhat to wear? 1 ding staat vast, kom niet met je dure kleren af. Het is een festival jongens, daar ga je vuil worden, zweten en niet zonder moeilijke vlekken naar huis gaan. We gaan dus voor affordable fashion die nog een hele festivalzomer kan dienen. En we zijn ook zo slim geweest ons op verschillende weersomstandigheden voor te bereiden!

1. Een bewolkte dag kan toch wat frisjes zijn en dan is deze sweater geen overbodige luxe! Titi + the german kid, € 50,-.

2. Op een festival kiezen we vooral voor praktische items net als deze shoulder bag! New Look, € 11,99.

3. Het is niet omdat het weer er wat grijzig uitziet, dat we er niet fashionable kunnen bijlopen. All hail the boyfriend jeans! H&M, € 39,99.

4. Deze snakeskin slip-on sneakers zijn perfect voor een festival! Comfortabel en goed bestand tegen modder. Ideaal! Pimkie, € 19,99.

1. Bij een zomers zonnetje horen zomerse kleurtjes. Simpel, roos en perfect voor Rock Werchter! H&M, € 4,99.

2. Er is niets zo handig als een rugzak op een festival! Perfect om jouw zonnecrème, brikken water, regenjas, zonnebril ... in kwijt te kunnen. Geen zin om die de hele dag rond te sleuren? Spreek dan een beurtrol af op voorwaarde dat iedereen zijn spullen er in mag steken. Easypeasy! Björn Borg, € 49,95.

3. Een tailleshort met ananassen? Yes please! Geen jurkjes voor mij op een festival. Ga daar maar eens elegant mee op het gras - of wat er van overblijft - zitten. River Island, € 40,-.

4. Eens de zon komt piepen, staan mijn sandalen klaar! Zomers, comfortabel en niet kwijt te geraken - wat bij slippers wel het geval is. New Look, € 29,99.

Zo, nu ben je helemaal festival ready! Vergeet alleen je zonnecrème, zonnebril, regenjas, brikken - want flessen zijn niet toegelaten - water en oordoppen niet en je gaat een topfestival tegemoet!

Topfoto © Rock Werchter.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded