Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Highlights van Couleur Café!

Door Koen op 30.06.2014

Couleur Café is het enige festival in België dat urban music combineert met reggae, hiphop met dance en waar je alle culturen kan terugvinden! Er hangt een enorm relaxed sfeertje, alsof er geen zorg in de wereld is! Dit jaar was Belmodo erbij in Tour & Taxis in Brussel, regen of geen regen! Thanks to Zalando konden we dit jaar gaan genieten van the world of Couleur Café, en het verslag vind je hier!

Op Couleur Café kon je vorig weekend genieten van de beats van Basement Jaxx, de lyrics van Chance the Rapper, je kon er gaan wegzweven met Gabriel Rios en gaan shaken op Iron Ites. We hadden dit jaar weer genoeg keuze tussen verschillende podia, waar er altijd wel iets te beleven viel. We keken naar Dizzee Rascal, die door de regen jammer genoeg niet voor het publiek mocht spelen dat hij wel verdiende, want dancing was verzekerd! Ook de Jeugd van Tegenwoordig kon onze hartjes bekoren, met hun welgekende hits en - soms vrij hilarische - improvisaties! 

Naast het uitgebreide aanbod aan muziek kan je bij Couleur Café ook gaan smullen van keukens van over heel de wereld. Geen gewoonlijke frit met mayonaise, maar Libanees, Kameroens of Zuid-Afrikaans, keuze is er genoeg! And that's not all, want op Couleur Café kan je rondslenteren op een gezellig marktje waar je kraampjes vindt met leuke armbandjes, waar je je haar kan laten invlechten of kan wegdromen bij de geuren van wierook.


Couleur Café staat gelijk aan relaxen en comfort, en we zouden Belmodo niet zijn moesten we ons niet kleden naar de gelegenheid! Onze favorites zijn de cropped tops, lange rokken en jeans op jeans. Voor de ideale festivaloutfits moet je bij Zalando zijn, zeker tijdens de solden! Je zal er alles vinden wat jouw fashionable hartje maar verlangt, trust us! Ook heeft Zalando een festival guide waar je voor elk festival een gepersonaliseerde outfit kan samenstellen, very handig! Met dank aan de ProNails Mini Festival Tunes Collection zagen trouwens ook onze nagels er even kleurrijk uit als het festivalterrein, wat natuurlijk niet mag vergeten worden. 

Dit jaar werd de naam van het festival letterlijk genomen, aangezien er op zaterdag een heuse kleurbom op het publiek werd losgelaten, wat voor een colorful en leuk geheel zorgde. Couleur Café is een festival voor de levensgenieters, die alles het liefst à l'aise doen! No rush, just enjoy the vibes!  

Foto's © Sien Josephine Teijssen.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded