Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kourtney Kardashian, style queen extraordinaire!

Door Lien op 29.06.2014

Wie mij vraagt om mijn 1 true favorite Kardashian uit te kiezen, krijgt vermoedelijk elke dag weer een ander antwoord maar eerlijk waar: Kourtney Kardashian wordt opvallend vaak genoemd. Schattige kindjes, droge humor en een opvallende mix 'n' match kledingstijl - dat het een specialleke is, is zeker!

En dus werd het meer dan hoog tijd dat wij hier bij Belmodo haar eclectische stijltje eens onder de loep namen. Klaar voor de Kourtney Kardashian Kloset staples (om in het K-thema te blijven)? Ready, set ... go!

Kloset staple 1: shorts


Mooie gespierde benen die show je natuurlijk het beste in een korte short, en Kourtney heeft de kunst van de deftige short helemaal onder de knie. Ze staan dan misschien het leukst op vakantie, maar mits de juiste lengte kan je ze ook gewoon in de stad aan.

Ik ben persoonlijk vooral fan van haar witte cut-offs. En van kleine Mason en Penelope natuurlijk, cuuuhuuute!

Kloset staple 2: flowy dresses


Of ze nu een beginnende baby bump te verstoppen heeft, of zich 'gewoon' bevindt op 1 of andere tropische locatie: Kourtney is grote fan van flowy dresses

We kunnen het haar niet kwalijk nemen, zo'n losse kleedjes zijn niet alleen supercomfortabel, maar ogen toch ook een beetje chiquer dan je doordeweekse korte rok. Score!

Kloset staple 3: braids


Ik geef toe, het is geen echte closet staple, maar vlechtjes maken wel een groot deel uit van Kourtneys look. En vermits ik mijn overzichtelijke tussentiteltjes niet wilde verknoeien (ahum), komt deze er gewoon bij!

Bewonderenswaardig hoor, haar ingewikkelde coupes - al mogen we niet vergeten dat ze vast wel een permanente glam squad ter harer beschikking heeft. Gelukzakje ...

Kloset staple 4: jumpsuits & co-ords


Een relatief makkelijke manier om er heel erg fashion forward uit te zien, zijn de jumpsuits en co-ords. Prints all over dus, zo hebben wij het graag.

1 van de allercoolste outfits die Kourtney in mijn ogen ooit rockte, was de jumpsuit linksboven met stoere gewichtsheffers-print. Te gek voor woorden eigenlijk, awesome!

Kloset staple 5: felle lipstick


Zelf gaat ze sinds kort weer voor een meer naturelle look, maar lange tijd konden wij Kourtney zelfs niet herkennen zonder haar kenmerkende felle lippen. Ze is dan ook de reden dat mijn make-up stash een heel stuk vrolijker is geworden. Roze, oranje, neon rood - thanks Kourtney!

"Bright lips are so easy for me. I just feel like you look more done and then you don't really have to do your eyes anymore." - aldus Kourtney -

Kloset staple 6: print print print


Flamingo's, streepjes op bloemen, oversized ruiten, niets is te gek voor Kourtney Kardashian. En laat dat nu net de reden zijn waarom ze volgens ons een mega stijlicoon is. Pretty!

Kloset staple 7: neutrals


De laatste kloset staple van vandaag zijn neutrale kleuren. Ah ja, ze zou natuurlijk geen echte Kardashian zijn als ze zich niet geregeld van top tot teen in ecru zou hullen ...

Al valt het ons wel op dat Kourtney haar witte outfits vooral opspaart voor feestelijke aangelegenheden, want verder kiest ze als enige van de zusjes het liefst voor kleur, kleur, kleur!

Ziezo, dat was het dan weer voor vandaag! Ik ben gigafan, en ga straks eens mijn palmboomshort op mijn flamingo T-shirt aandoen denk ik. Jep, zo doet ze dat, ons Kourtney. Doe je mee?

page loaded