Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Aftellen tot Les Ardentes!

Door Koen op 28.06.2014

Dit weekend gaat de zomervakantie officieel van start en komt festivaltopper Les Ardentes dus ook steeds dichterbij! Waarom jij ook naar Les Ardentes mag moet gaan? Voor de commerciële kleppers en ontelbaar hidden music gems die je op dit festival zal ontdekken!

Les Ardentes is de perfecte mix tussen commercieel geweld als Placebo, Massive Attack en M.I.A., onbekendere toppers als The Horrors, Sleigh Bells, Daughter en Palma Violets en Belgische talenten als Coely, Stromae, The Sore Losers, The Van Jets en Selah Sue. 

Zaterdag 12 juli 2014 is helaas al uitverkocht. Geen wonder ook met namen als Stromae, M.I.A. en Caribou op de affiche! Alle andere dagtickets en combitickets zijn wel nog beschikbaar. Dus no worries, we kunnen allemaal nog gaan!


© Johan Lolos.

Het domein van Les Ardentes is ook zeker a big plus! Omgeven door bomen met leuke decoraties kunnen wij ons geen betere plek inbeelden om van je favoriete muziek te genieten. Perfect om jouw boho outfit op los te laten, hoewel dit geen fashion festival is. Het draait vooral om de muziek ladies

Haal je urban dance moves dus al maar boven, want dat is waar het vooral om draait op Les ArdentesGood urban music!

Les Ardentes:
Donderdag 10 juli t.e.m. zondag 13 juli 2014.

Topfoto © Les Ardentes.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded