Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A new Belmodo story

Door Tiany op 28.06.2014

Oh yeah summer is finally here! Maar voor het Belmodo team nog ff niet, wij hebben eigenlijk nooit écht vakantie want hier bij Belmodo blijven we jou 24/7 fashion van de bovenste plank brengen. Sinds 2008 volg je ons wekelijks, dagelijks tot zelfs ieder uur ... En daar zijn we superblij om want ons doel was en is om zoveel mogelijk te kunnen delen met jou wat wij denken over mode, taste, design, beauty, tripping and many more ... Anno 2014 voelen we dat het meer dan goed zit, dankzij jou, onze Belmodo lover, want de return en supermooie reacties die we krijgen van jou & je mede Belmodo lovers via Belmodo maar ook via onze social media en onze events zijn gigantisch én fantastisch mooi. So we are HAPPY en tijd om te zeggen THANK YOU and WE'VE GOT SOME PRETTY EXCITING NEWS toooo ...  

Happy met jou, onze Belmodo lover

Wie zijn wij? Jullie kennen ons al heel goed hé? Do we need to mention: Tiany? En what about ... Michaël, Angelique, Bieke, Koen, Astrid, Kim, Aline, Loes, Lien, maar ook andere collega's achter de schermen: Dirk, Bram, Kim, Wim, Sebastiaan én vele anderen uit het verleden denk aan Lies, Patricia en heel wat stagiaires klinken ondertussen bekend in de oren ... Wij willen naast jullie onze trouwe Belmodo lovers, ook eens heel graag ons superfijn team gigantisch bedanken om zoveel leuke projecten waar te maken iedere dag opnieuw. Fashion things die jullie enorm appreciëren. 

The Belmodo dream


(c) De Tijd

To the point now pretty please! Michaël, Tiany & Angelique zijn deze droom ooit gestart simpel aan de keukentafel en nu hebben wij een superfijn team en een gigantisch leuk publiek én zijn we meer dan klaar voor de next thing. Wij noemen het zelf Belmodo 2.0. We gaan straffe dingen doen én we gaan dat vanaf nu doen i.s.m. de beste uitgeverij & het coolste productiehuis van het land: Borgerhoff & Lamberigts. Say hi to Kristof & Steven, lopen altijd met boek op hun hoofd & zelfs tv in de hand. The Belmodo fashion police says WOW DUDES en leggen er graag nog een laptop, tablet en smartphone boven op YOU LOOK GREAT.

We zijn superfier op de samenwerking en het bijzonder goede nieuws en willen bij deze ook luidkeels meedelen 'Thank you so much for spreading the love, and we hope you are ready for some more?'

page loaded