Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De allerleukste zomerbars in Antwerpen

Door Loes op 27.06.2014


© Summer Josephines.

Hot town, summer in the city. De zon op je snoet, een cocktail in de hand en heel het leven gaat een stuk vlotter. Het is vrijdag, dus het ideale moment om het weekend eens goed in te zetten op 1 van de leukste zomerterassen in Antwerpen. Hey ho, let’s go

The Next Level bij Coffeelabs 


© Coffeelabs.

Tijdens de winter is Coffeelabs al een van onze favoriete hotspots voor de lekkerste koffie en een creatieve babbel maar in de zomer doen ze ons hartje helemaal sneller slaan. Op een groot terras kan je werken, loungen en heerlijke ice tea drinken. Ook de heerlijk verse lunch is hier een aanrader! 

Adres: Lange Klarenstraat 19, 2000 Antwerpen.

Summer Josephines 


© Summer Josephines.

Zonder twijfel het mooiste plekje voor deze zomer. Het knusse terras met veel hout en de nostalgische lampenkampen geven een supergezellige sfeer tot middernacht. Ook is er een heel erg tof restaurant met leuke vintage meubels. En dan heb je nog niet geproefd van wat er op je bord komt te liggen. Mama mia, om je vingers bij af te likken! 

Adres: Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen.


© Summer Josephines.

Bar Paniek 



© G. Vanbeek.

Supercharmant, knettergek en op de mooiste locatie van Antwerpen. Vlak aan het MAS, op het eilandje, ligt een bar met een terras met zoveel groen dat iedere hipster er spontaan jaloers van wordt. Absolute topper, die Bar Paniek

Adres: Bonapartedok, 2000 Antwerpen.

Bocadero 


© Bocadero

Een klassieker, maar nog steeds een toplocatie voor je fancy schmancy cocktails. Bocadero is de plaats waar je eventjes op Ibiza bent, maar waar je toch lekker Antwèrps kan blijven klappen

Adres: Waagnatie, Hangar 49, Rijnkaai 150.

Cargo


© Cargo .

De zomerbar bij Park Spoor Noord is een van mijn favoriete plekjes. Heb je geen tuin of zonnenterras? Yep, sounds like me. Dat is helaas 1 van de nadelen van in de stad te wonen maar haleluja voor Park Spoor Noord. Hier kan je lekker zonnen en vervolgens een overheerlijke biertje drinken bij Cargo. Cheers

Adres: Viaductdam 1, 2060 Antwerpen.

Zomerfabriek 



© de Zomerfabriek.

De ongetwijfeld coolste pop-up locatie is weer in Zurenborg neergestreken. De Zomerfabriek is een bar / openluchtbioscoop / club / cultuurhuis en eveneens mijn favoriete plaats voor een lekkere gin tonic onder de zomerzon. Ook kan je dansen wanneer de zon onder is. 

Adres: Minkelersstraat , 2018 Antwerpen.

Cheers ladies and enjoy your weekend!

page loaded