Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trending: Markt van Morgen

Door Tiany op 26.06.2014

What to do on a Sunday afternoon. Niets leuker dan steden ontdekken en hun secret hidden places. Tijdens de zomer is de Markt van Morgen in de Kloosterstraat officieel de gezelligste markt van ’t stad.

Zoals je al kon lezen in het Belmodo artikel Markt van Morgen is gestart is het de hotspot voor creative minds uit de mode-, design- en kunstwereld. Het vond dit jaar plaats op zondag 13 april, zondag 25 mei en zondag 8 juni. Maar niet getreurd, there are still more to come

 

Addict van al wat vintage is? Het Ministerie Van Unieke Zaken ontdekt, verzamelt, herontdekt en herontwerpt items uit de oude schoendoos. Het bestaat uit een dpt. Illuminatie waar ze spelen met licht en dingen met roots en uit een dpt. Von-Boom die oude klanktoestellen redt en pimpt. 

In de zomer is het oh zo leuk om je outfit te accessorizen. Kies daarom voor leuke items van eigen bodem. De juwelen van OLA zijn draagbare art pieces in felle kleuren. Eerder fan van minimalistische stukken? Nimzu maakt jewelry op maat en naar smaak. Thirdly is er de verassende, kleurrijke, organische en handgemaakte collectie van Lien Hereijgers. Last but not least zijn er de 3D Let’s Rock juwelen van stAen. Elk item kan op zichzelf (be)staan, robuust en aanwezig, als een sculptuur in een landschap. 

De nieuwe collectie van LoBoGaTo bestaat uit originele, edgy statement pieces. Simplicity with a twist, and made with love, lots of love door de lovely ladies Veerle en Katrijn. IssaMadeBy in 3 woorden: exclusief, stoer en uniek. Het is een mix van leder en metaal. Van ieder ontwerp worden er maximaal 25 gemaakt.

Op zoek naar een mooie head piece? Dan zijn de hoeden van Brigitte Mousset een must in je kast. Ze zijn allemaal handgemaakt in België met respect voor de couture tradities. Bovendien kan jij je eigen unieke hoed ontwerpen tijdens haar workshops. We like!

Met de colorful manden van Hadithi fleur je niet enkel je interieur op, maar steun je ook een good cause. Hierdoor geef je een alternatief inkomen en levensonderhoud aan some wonderful people in Swahili en bescherm je wildlife in het gebied. Looking for origineel servies? De Belgische Helen Blachaert maakt van alle soorten geïllustreerd porselein dat resulteert in ontzettend leuke creaties. 

Zin gekregen om naar de Markt van Morgen te gaan? Goed nieuws! De volgende edities vinden plaats op zondag 13 juli, zondag 10 augustus en zondag 14 september 2014. Same time, same place! Meer info vind je op hun website en Facebookpagina.

page loaded