Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get ready for your festival!

Door Angelique op 25.06.2014

School's out for summer en dat wil voor mij slechts 1 ding zeggen: festivals! Want wat is er beter dan een goed festival om van je zomer te genieten? Niks, noppes, nada. Ben jij nog een festival groentje? No prob! Hier bij Belmodo hebben we al bakken festivalervaring die we maar al te graag met jou delen. So sit back, relax en vind jouw perfect festival match


© Summerfestival.

Summerfestival

Dé festival kick-off voor jong geweld dat al graag eens een danske placeert, is Summerfestival in Antwerpen. De line-up met namen als Afrojack, Martin Solveig, Basto, Martin Garrix, Yellow Claw ... zegt eigenlijk al genoeg. Er zal gedanst worden! Dus kleed je niet te warm aan, maar neem wel een regenjasje mee, want er kan misschien een buitje vallen. Just so you know.

Zaterdag 28 en zondag 29 juni 2014.

Couleur Café

Couleur Café is veel meer dan een muziekfestival. Naast de 4 podia kan je er ook genieten van dansworkshops, je laten entertainen door de plaatselijke fanfare, een kijkje nemen bij de kunstexpo en het prachtige decor absorberen. Multiculti en voor iedereen, omringd door een gezellige sfeer. Perfect voor een relax weekendje tussen al die zomerdrukte door. We like!

Vrijdag 27 t.e.m. zondag 29 juni 2014


© Rock Werchter.

Rock Werchter

De titaan der festivals, Rock Werchter moet iedereen minstens 1 keer meegemaakt hebben! Met slechts 3 podia is dit hét muziekfestival bij uitstek. Por qué? Omdat je zo nooit veel moet missen tiens! Geen zware keuzes tussen 1000-den podia, maar constant switchen tussen de 3. Ideaal! De camping is ook verrassend aangenaam. Geen tentjes dik op elkaar, maar enough personal space. En je kan dit jaar het Belmodo team op Rock Werchter spotten. So don't be a party pooper and join us! 

Donderdag 3 t.e.m. zondag 6 juli 2014.

Les Ardentes

Ook onze Waalse vrienden hebben ons een festivaltopper te bieden! Les Ardentes heeft zowel commerciële kleppers als hidden gems en dat is wat dit festival zo leuk maakt. De rode draad? Urban music! Haal je zonnebril en de bijhorende dance moves dus al maar boven. De urban vibe kan je deze zomer bij Les Ardentes vinden!

Donderdag 10 t.e.m. zondag 13 juli 2014.

Ostend Beach

Misschien wat onverwacht in dit rijtje, maar verre van onterecht! Ostend Beach is een dance festival waar jij met je blote voeten in het zand de sterren van de hemel danst. Ik ben al onmiddellijk wat denkbeeldige outfits aan het samenstellen and it's looking good! Crop tops, tailleshortjes, bloemenkransen en franjes tot de 1000!

Vrijdag 11 en zaterdag 12 juli 2014.


© Tomorrowland.

Dour

Als commerciële muziek niet jouw dada is, dan is Dour right up your alley! Een festival voor de muziekliefhebber die al graag eens een tent binnenstapt zonder echt te weten wat hij kan verwachten. Je komt dan ook ongetwijfeld met een hoop nieuwe favoriete bands thuis. Houd het weer ook goed in de gaten, want Dour is al vaker op een modderfestijn uitgedraaid. Heel tof als je die Hunter boots niet thuis vergeten bent.

Vrijdag 18 t.e.m. maandag 21 juli 2014.

Tomorrowland

Dancefestival Tomorrowland viert dit jaar zijn 10de verjaardag en dat zullen we geweten hebben. Dit jaar zijn er 2 weekends sprookjesachtig feestplezier van internationale allure! Haal je beste Engels dus al maar boven want  Spanjaarden, Italianen, Amerikanen, Fransmannen ... zijn allemaal op Tomorrowland te vinden. Internationale pret gegarandeerd!

Zaterdag 19 en zondag 20 juli 2014 & zaterdag 25 en zondag 27 juli 2014
© Dranouter.

Dranouter

Dranouter is een festival voor zowel jou als je kiddies, ouders en schoonouders en laat dat nu net de reden zijn waarom dit festival zo leuk is! Iedereen voelt zich thuis op Dranouter. Kapitein Winokio komt er voor de kids, Flip Kowlier voor de mannen (én vrouwen) en Gabriel Rios voor de ladies en hun jaloerskijkend gezelschap. Niet voor niets BelmodoAngel's favoriet!

Vrijdag 1 t.e.m. zondag 3 augustus 2014.

WECANDANCE

Het festival is nog maar aan zijn 2de editie toe en staat nu al op iedereens to do lijstje. WECANDANCE wist ons vanaf de 1ste seconde mee in haar verhaal te zuigen. Stylish party people? Check. Mooi decor? Check. Goede muziek? Check. Great merchandising? CheckBelmodo approved? Reken maar van yes!

Zaterdag 9 en zondag 10 augustus 2014.


© Pukkelpop.

Pukkelpop

Ongetwijfeld voor velen het 1ste festival dat ze ooit gedaan hebben én nog steeds een jaarlijks bezoekje brengen! Pukkelpop is het jongerenfestival bij uitstek, maar geen nood. Zelfs al zijn die puisten al lang verleden tijd - gelukzak - ben je nog steeds welkom! Pukkelpop is van alle markten thuis. Dansen, lekker eten, je laten meeslepen door de muziek ... het kan allemaal op Pukkelpop! 

Donderdag 14 t.e.m. zondag 16 augustus 2014.

Laundry Day

Wanneer de zomer op z'n einde loopt en de studenten terug richting school trekken, is er altijd nog Laundry Day. Nog eens een laatste keer de dansvloer serieus onveilig maken alvorens die festivaloutfits weer de kast invliegen. Een wasdag om nooit te vergeten! En dan is het gedaan met de zomer. Oooooh! Maar daar zijn we nog niet, we've got a loooooong and fun summer ahead of us!

Zaterdag 6 september 2014.

Pageicon © Weheartit

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded