Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Oh what a night, it was Belmodo x MMV Ladies Night!

Door Koen op 23.06.2014

De werkweek is weer begonnen. Oh, what do we hate MondaysBut we looove Saturdays! Afgelopen zaterdag was Maasmechelen Village the place-to-be voor winkelliefhebbers, want het was tijd voor de Belmodo x MMV Ladies Night

Het winkelplezier kon al vroeg van start gaan. Onze VIP’s kregen een speciale behandeling à la Belmodo natuurlijk, denk goodiebag aperitief om mee te beginnen. It's always 5 o'clock somewhere, toch?  


Voor chic outlet shopping ben je zeker bij Maasmechelen Village aan het juiste adres met op onze special evening nog extra kortingen en treats in de verschillende boetieks. Na al dat shoppen kon je bij Ellis Burger je buikje vullen met de Special Ladies Night Menu and off we go terug de winkelstraat op! Bij Protest kon je genieten van een modeshow en gezonde smoothies

Maar eigenlijk kwamen we stiekem voor onze fashion icon, Tiany Kiriloff. Zij deelde haar tips & tricks voor deze zomer. Wat zijn de trends? Waar kan je de trends shoppen in Maasmechelen Village? Waar haalt Tiany haar inspiratie vandaan? Dit en nog veel meer kon je te weten komen gedurende de fashion talk met miss T.! Fashionista's waren ook present! En we hebben ze ook op het gevoelige plaatje kunnen vastleggen. Duidelijk dat onze Belmodolezeressen taste for fashion hebben. Dus Tiany, you better watch out


  

Wat is een Belmodo event zonder leuke prijzen? Dat dachten we ook! We leggen onze Belmodolezers graag in de watten en op de Belmodo x MMV Ladies Night was dat ook niet anders. Heb je een leuke foto gepost van jezelf op de Belmodo x MMV Ladies Night en gedeeld op je Instagram? Great, want 20 deelnemers krijgen een Maasmechelen Village waardebon van €25,- cadeau! 


© misslettekekollee, fashionvitamins, fleurdelisen, mllemarinio, carodvs, mathildepierloot, aniejatjeuh, evygoyens, broccolise, evy6g, mayabogaert, jasmijnmns, edithbeckers, lauraballet & karenmaurits.

Na de fashion talks kon je de tips & tricks shoppen, want MMV was speciaal voor ons open tot 21:00. Wat is mooier dan een zonsondergang op het strand? Genieten van de zonsondergang op de Belmodo x MMV Ladies Night met bags full of fashionable clothing! Tot de volgende Belmodo Ladies Night, honeys

Pics © Maya Bogaert.

page loaded