Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Emilie Higle toont haar foto’s bij Smets

Door Michael op 23.06.2014

Multi brand concept store Smets is all about fashion, en alles wat erbij komt kijken. De winkel is al home geweest voor een aantal pop-up stores en zorgt ervoor dat alles wat hot is in hun winkel terechtkomt. Dat doen ze deze keer dus weer, want famous blogster Emilie Higle van My Little Fashion Diary krijgt de kans om haar foto's tentoon te stellen bij Smets!

De Franse modeblogster neemt je mee op haar blog naar een wereld vol fashionable outfits, evenementen, reizen en nog veel meer. Als ze niet in Parijs zit, pendelt ze tussen Luxemburg en New York, een bezig bijtje dus! Ze neemt foto's van elk aspect van haar leven en die kan je dus gaan bekijken bij Smets. Ze laat in haar tentoonstelling vooral zien wat voor invloed bloggers kunnen hebben op de modewereld, en hoe bloggers meer en meer een gevestigde waarde zijn in de fashion industry!

De tentoonstelling heet Emilie Highle from My Little Fashion Diary, en je kan al de foto's die displayed zijn ook kopen. Nog tot dinsdag 1 juli kan je de pareltjes gaan bekijken, en het is zeker de moeite!

Foto's © Smets.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded