Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brazilian bloggers to follow

Door Koen op 23.06.2014

Onze Rode Duivels vertoeven nog steeds in Brazilië. Het land van de carnaval, sinaasappelen en koffie, maar ook van een stel it-bloggers die je vrijwel onmiddellijk moet volgen - als je dat al niet deed! 


© Blog da Thassia.

Bovenaan ons lijstje staat Thassia Naves - zoals je ook hier op Belmodo kan lezen. Nog maar 24 lentes jong en al een gesofisticeerde stijl om u tegen te zeggen! Ze heeft een diploma image consulting op zak - dat ze overigens in Parijs behaald heeft - maar dankzij haar blog heeft ze dat diploma nog niet nodig gehad. Ze geeft jou vooral een peek in haar dagelijkse outfits - waar je spontaan van gaat kwijlen - in alle fashionable events die ze mag bijwonen en alle geweldige samenwerkingen die ze doet. Volledig in het Braziliaans-Portugees, maar dankzij Google Translate ook in het Engels. Hoezee!


© Camila Coutinho.

Nummer 2 is Camila Coutinho met haar blog Garotas Estupidas. Hier vind je alles, maar dan ook alles! Hoe je een bepaalde make-up look kan kopiëren? Check! Hoe een bepaald schoeisel best gedragen kan worden op je werk, voor een nachtje uit of in het weekend? Ja hoor! Daily outfits? Jep. Recepten? Ook dat ja. En ga zo maar door! Het enige nadeel? De volledige blog is in het Braziliaans-Portugees geschreven, maar de mooie foto's kunnen we wel nog bekijken!


© Fashion Coolture.

Fashion Coolture, de blog van Flavia, moet je zeker ook aan je lijstje toevoegen! Zeker als je nood hebt aan een dagelijkse portie fashion want deze fashionista post elke dag een nieuwe oufit. Hoe ze dat doet? Geen idee! Ik ben alvast heel benieuwd - en jaloers - naar hoe haar kleerkast eruit ziet!


© Glam4you.

Next up is Nati van Glam4you. Perfect voor wie graag al wat meer glamour in haar garderobe ziet hangen en niet bang is van een beetje kleur of luipaardprint hier en daar. Ze laat regelmatig ook een outfit of the day van 1 van haar lezers zien. Hoe lief is dat? Daarnaast passeert er geregeld al eens een style file of recept. Voor ieder wat wils dus!


© Alana Ruas.

Mag het voor jou allemaal wat meer edgy zijn? Dan is de blog van Alana Ruas helemaal iets voor jou! Haar stijl is het best te omschrijven als laid back, boho chic, met een tikkeltje rock 'n roll. Het moet niet altijd girly met bloemetjes en veel roos en flared jeans zijn hé?


© Helena Bordon.

En last but not least, Helena Bordon. Belmodo is fan - lees onze Blog to watch over haar hier - hoe kan het ook anders? Met een mama als Donata Meirelles, style director van Vogue Brazil, stroomt het modegevoel door haar aderen en dat deelt ze dan ook maar al te graag met ons via haar blog! Ondertussen heeft ze ook haar eigen modelabel 284 opgericht en moet ze dus al een tijdje niet meer onderdoen voor mama lief.

Zo, jullie weten nu wel wat doen denk ik. Ga heen en verken de Braziliaanse blogwereld!

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded