Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-see: ‘The Next Black’

Door Koen op 22.06.2014

“Fashion fades, only style remains the same” - dixit Coco Chanel -

Coco chanel wordt beschouwd als een pioneer in de fashion wereld, en met deze quote omschreef ze het concept van mode. Maar alles evolueert, zelfs stijl. Kijk naar Lady Gaga! Mother Monster experimenteert al van het begin van haar carrière met crazy designs en out-of-control outfits (De vleesjurk en de vuurspuwende BH om maar een paar voorbeelden te geven). Zo verandert Lady Gaga het concept van mode, door nieuwe technologieën en innovatieve stoffen te dragen.

De manier waarop we kleding dragen zou wel eens grondig kunnen veranderen! Dat is wat de film ‘The Next Black’, gelanceerd door AEG, vertelt. De documentaire onderzoekt het fenomeen van ‘fast fashion’ en duurzame technologieën die kunnen worden gebruikt door de kledingindustrie.

Pioniers als duurzaamheidskampioen Patagonia, tech-clothing gigant Studio XO en sportkledingicoon Adidas geven hun visie over de toekomst van fashion en hoe onze kleding wel eens drastisch zou kunnen veranderen in de nabije toekomst. Kortom, een innoverende film over een hedendaags onderwerp, je moet hem zien om up-to-date te blijven! Zelfs supermodel Coco Rocha is totally into it, ze deelde de trailer met haar fans online!

Hieronder vind je de documentaire, watch and enjoy!

 
Met mederwerking van Kirsten Voets
page loaded