Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kenzodiac

Door Lien op 22.06.2014

Dat Kenzo mega-freaking-awesome is, dat weten we intussen allemaal. Dat jullie een hele Kenzo garderobe kunnen winnen hier bij Belmodo, dat weten jullie intussen hopelijk ook allemaal. (En als je dat nog niet weet, moet je nu, sito presto, als de bliksem en een razende tornado samen naar de Win een volledige Kenzo garderobe t.w.v. € 2.500 by Bluepoint-wedstrijd surfen! Crayzaaayyy!)

Maar goed, vooraleer ik mezelf totaal verlies in excitement voor een wedstrijd waar alleen jullie, lieve schatten, aan kunnen deelnemen - over tot de orde van de dag: Kenzodiac!

Euuhh ... Kenzo-di-wadde? Ja ja, je hoort het goed, Kenzodiac! Want geloof het of niet, onze gezamenlijke designer obsessie is nu ook begonnen met een eigen website vol fashionable horoscopen. Ik weet het, ik ben zelf ook nog een beetje in de war.

Waar mag je je aan verwachten? Wel, zoals dat hoort bij elke goede horoscoopwebsite voorspelt Kenzo je liefdesleven, gezondheid en carrière. Maar wat de horoscoop net zo leuk maakt, is dat -ie je ook bijpassende garderobe suggesties doet!

Zo stelt mijn horoscoop voor deze maand dat het hoog tijd wordt dat ik de wijde wereld intrek, en dat ik dat maar beter doe met een Kenzo rugzak om m'n schouders. Oké horoscoop, ik zal dan maar luisteren zeker? 't Is niet voor mezelf, he, 't is voor mijn karma ...

En als dat je allemaal maar weinig zegt, kan je ook altijd gewoon eens gaan kijken naar de superleuke illustraties, Kenzo outfits included! Kan jij jouw sterrenbeeld spotten?

De website vind je hier. Geniet ervan boys & girls, want naar het schijnt zou de site enkel deze zomer online blijven. Ik weet nu al waar ik aan het begin van de maand steevast even naartoe surf, ha!

page loaded