Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Strantwerpen 2014

Door Koen op 20.06.2014

 De zomer komt steeds dichterbij en we zitten met ons hoofd al bij the sun, sea and the beach! Behalve de Belgische kust is er echter niet veel plaats in ons kleine landje waar je kan chillen op het strand. Gelukkig organiseert stad Antwerpen al 9 jaar Strantwerpen. Nadat het pop-up strand vorig jaar de Petrol onveilig heeft gemaakt, verhuisde het zonneproject dit jaar naar het befaamde Sint-Anna strand, vlak naast de oevers van de schelde!

Sint-Anna wordt omgetoverd tot een huis beach-festijn zodat jullie sun lovers met je voetjes in het witte zand kunnen zitten op strandstoelen, onder de palmbomen, aan de oever of zelfs aan het zwembad (Jep, dat is er ook)! Ook een trendy bar en restaurant werden neergezet zodat je kan lunchen of dineren in alle stijl. Op zondag kan je met je familie of vrienden genieten van een brunch, voor de echte levensgenieters!

Om helemaal in die holiday mood te geraken organiseert Strantwerpen wekelijkse yogasessies van Nina De Man en Thai massages om al je zorgen te vergeten, en nog veel meer ultimate summer activities!

Strantwerpen heeft zijn deuren al opengezet voor het publiek, en je kan er nog volop gaan genieten tot en met zondag 31 augustus. Voor meer informatie kan je surfen naar de website van Strantwerpen. Ik heb mijn swimwear al uit de kast gehaald, mijn sunglasses opgezet en mijn flipflops al aangedaan! See you there!

Strantwerpen gaat door in Sint-Anneke, Linkeroever, Jachthavenweg 1, 2050 Antwerpen. Ook kan je vanaf maandag 1 september Club Cabane op Strantwerpen huren voor al je exclusieve privé parties!

Met mederwerking van Kirsten Voets.

page loaded