Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Qrtd: your digital coffee table book

Door Bieke op 20.06.2014

Heb je altijd al je mooiste instagramfoto's willen bundelen in een professionele lookbook? Dan is Qrtd your new digital friendQrtd, uitgesproken als Curated, is een app voor je iPad waarmee je makkelijk lookbooks kunt publiceren. De Taschen voor je Instagram, zeg maar. 

Met deze tool kan je content samenvoegen en je Instagramaccounts verbinden tot je eigen branded lookbook. Qrtd is de ideale app voor je personal branding, portfolio's en events. Wil je liever een bepaalde selectie maken in je pics? Gebruik the Qrtd Equation.

Op Instagram we all love, gebruiken hashtags (#) en volgen onze vrienden (@). Selecteer, combineer en publish! Wiskunde is nog nooit zo leuk geweest. #instapleasure gegarandeerd! 

Als je een eigen lookbook wil publiceren, neem dan zeker eens een kijkje op de website en contacteer het Qrtd team voor meer info. En raad eens? Je kan de lookbooks hier gratis en voor niets downloaden. Gooooodie

Pics © Qrtd.

Met medewerking van Joanna Radomska. 

page loaded