Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashionable studeerpauzes

Door Lien op 19.06.2014

Als jij qua studiemethode ook maar een klein beetje op mij lijkt, dan weet je tegen vandaag vast al niet meer of het nu eigenlijk dinsdag, zaterdag of vrijdag is (geen van de 3 trouwens, just so you know!) ... En dan heb je 't waarschijnlijk ook al niet meer zo makkelijk om nog leuke studeerpauzes te vinden.

Maar geen nood, inspiratie hoef je niet altijd ver te zoeken want deze simpele, leuke tips helpen jou voor de rest van deze vreselijke examenperiode fashionable te ontspannen. Relaxatie modus, on!

1. Reality series

Mijn absolute go to-pauze tijdens de examens bestaat uit reality series, reality series en nog meer reality series. Toegegeven, ze zijn een tikje verslavend en je hebt wat zelfdiscipline nodig om er niet meteen een heel seizoen door te jagen ...

Maar on the plus side: ze zijn heerlijk licht entertainment (want nadenken doe je zo al meer dan genoeg) en 1 aflevering duurt zo'n 30 à 40 minuten, ideale kick start pauze dus! Je kijkt ze op DVD maar je kan ze evengoed streamen online (hou het legaal, kiddos)!

Sta me toe jullie enkele suggesties te doen:

1. Keeping up with the Kardashians, obviously! De fashion vliegt je om de oren en designer items passeren er de revue aan 100 km/u. Meer heb ik tijdens de examens eigenlijk al niet nodig om gelukkig te zijn, ha!

2. #RichKids of Beverly Hills. Ik schreef er eerder al eens over in het artikel #RichKids of Beverly Hills, en ik zweer het je: dit is het hoogtepunt van hersenloos entertainment. Verwende nesten, Céline tassen in alle mogelijke kleuren, vormen en maten en de occasionele "say-what"-uitspraken - hier kan je echt eens goed mee lachen.

Kleine waarschuwing voor wie er ver van tussen is of heel weinig heeft geslapen: het programma is nogal flitsend en hevig, dus dan is dit misschien niet jouw ideale keuze ...

3. The Real Housewives. Alweer een nieuwe reality obsessie (en ik schaam er mij niet eens voor), maar deze examenperiode alleen al heb ik geloof ik 3 seizoenen van The Real Housewives gekeken. Je vindt de reeks in alle grote steden van Amerika, maar mijn 2 favoriete housewives-kliekjes blijven toch die van Beverly Hills en Miami.

Waar kan je je aan verwachten? Heel veel over-the-top glamoureuze parties, nog meer onnodig drama en geruzie, en nog veel meer designer tassen aan de armen van mensen die waarschijnlijk zelf nog niet eens helemaal beseffen hoe ongelofelijk megacool het is dat zij die gewoon uit hun kast kunnen halen ... Grmbl. Maar hé ho, dan weten we tenminste weer waarvoor we studeren: hellooooo Balenciaga!

2. Social media!

Nog zo'n hele goeie als studiepauze, zijn sociale media. Ook hier geldt weer: stel grenzen want het werkt verslavend, maar je bent oud en wijs genoeg om de praktische kant ervan zelf te regelen natuurlijk. You go girl!

Persoonlijk zijn mijn favoriete sociale media Instagram en Tumblr. Leuke en fashionable Instagramaccounts die je kan volgen, zijn de volgende (van links naar rechts):

Rij 1 - @BelmodoTiany (natuurlijk), @Love_Aesthetics & @lisaolssonblog.
Rij 2 - @alwaysjudging, @kaity_modern & @RensKroes.

Leuke Tumblr accounts die je kan volgen, zijn dan weer deze:

Rij 1 - LA Cool & Chic, The One & Myrtos.
Rij 2 - Naima Barcelona, Topshop & Oscar PR Girl.

3. Blog check

Voor nog meer mode inspiratie moeten we natuurlijk bij onze goede vriendinnen, de mode blogsters zijn! Naast ons eigen blogazine kan je als pauze dus ook de blogs van 1 van de onderstaande it-girls bezoeken. Inspiratie voor iedereen, woehoe!

En het beste aan blogs: eens je de posts hebt doorgenomen, heeft het geen zin om ze te blijven herlezen. Dus m.a.w.: eens je schade ingehaald, heb je aan een korte check-up al genoeg!

Rij 1 - AfterDRK, Onhighheels & Mija.
Rij 2 - Sincerely Jules, Kenzas & Song of Style.

En en en, al een beetje ontspannen? Goed bezig allemaal en blijven volhouden, het einde is nabij! Now go out there, and make us proud, tigers!

page loaded