Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Sarcastialist

Door Astrid op 16.06.2014

Dat street style photography en het bijbehorende ‘peacocking’ al meerdere keren de onderwerpen van spot waren, kon je al lezen in o.a. Take My Picture en Bloggers ban op NYFW. Dat het allemaal niet zo serieus of zwart-wit hoeft te zijn bewijst de twitteraccount The Sarcastialist.

Rol jij ook af en toe eens met je ogen tijdens het scannen van je Instagram? Geloof ons je bent niet alleen. The Sarcastialist verzamelt foto’s van fashionista’s – online gespot, op street style blogs natuurlijk – en voorziet deze van een pittig onderschrift. Simple yet hilarious! Oordeel vooral zelf:It takes no genius to figure out dat de naam van dit account geïnspireerd is op The Sartorialist van Scott Schuman. Buzzfeed.com interviewde de oprichters van The Sarcastialist over hun sarcastisch account:

“The Sarcastialist came about because of the way the people in ‘street style’ blogs are portrayed. We’re meant to think these characters are having a much better time than we are: spending all day waxing their muzzies in the sun and drinking eight quid cappuccinos, before riding home on their Danish racing bikes to watch Jean-Luc Godard films. This might be true but I’m convinced they have to worry about waiting in for the Iceland feller, or getting mince out of the freezer as much as the rest of us, so I thought it would be nice to show another angle. I’m not really taking the piss out of them.” - dixit The Sarcastialist -Dat fashion lovers all over the world ook soms gewoon eens goed willen lachen bewijzen de meer dan 12.000 volgers. Ook zin om fashion eens vanuit een ander perspectief te zien, volg dan snel de The Sarcastialist op Twitter.

Foto’s © The Sarcastialist

page loaded