Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: The Londoner

Door Koen op 15.06.2014

Lifestyle blogs genoeg in de wereld, maar what about London? Het zal je niet verbazen de London girls totally hooked zijn aan Rosie Londoner, een Brit girl met een big smile. What makes this such a fabulous blog? Ze is gewoon zo iemand met het motto ‘living the good life’ en dat mag je au sérieux nemen!

Het lijkt alsof ze niets anders doet dan shoppen, reizen naar eilanden, California, Thailand en New York reizen, high tea parties in hotels bijwonen en dinner dates houden met haar girlfriends!

Deze Britse schone is immens populair met bijna 60 000 followers on Instagram. Wow. Ze werkt in de social media sector en weet dus perfect hoe je van een online diary een heuse world famous blog kan maken. 

Ze heeft duidelijk een statement gemaakt op haar about page, dat ze al heel veel advertorial jobs heeft laten gaan, omdat ze écht achter een brand wil staan en niet puur wil promoten for the sake of money. Good girl! M.a.w., ze neemt niet zomaar elke advertisement en media-opdracht aan. 

Dus, waarom is dit een blog to watch? Simply, because it makes you so damn happy! Living the good life hoeft niet altijd over-the-top decadentie te zijn met onbetaalbare outfits en designer shoes (al heeft ze die natuurlijk wel). 

Ze gaat gekleed in ware English lady style met kokerrokjes, bloemenprints, crème-kleurige detective trenchcoats en haar hondje aan haar zij. Maar, ze durft ook gewoon een crop top aan met ‘CELFIE’ op geprint, een paar boyfriend trousers en een beetje rock&roll chic! L o v e l y!

Binnenkijken in het leven van een not so average girl next door die àltijd glimlacht en geniet is toch fantastisch? 

En, we forgot to mention the foodposts! Rosie wisselt af van homemade glutenvrij brood met avocado tot typische English fish & chips en toont ons de ultragezelligheid van haar dinner parties.

Dus, denk je dat happiness alleen kan met designer bags, fancy hotels en exclusieve beauty products? Think again! Neem een kijkje op Britain’s most loved English gorge en krijg een instant happiness feeling van de happy en fashionable lifestyle van Rosie The Londoner!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded