Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: No Glitter No Glory

Door Aline op 14.06.2014

De aandachtige Belmodo lover kent Patricia Goijens maar al te goed. Deze former Belmodo addict is immers niet aan haar proefstuk toe, we kunnen zelfs spreken van een online goeroe

De Leuvense schone richtte al verschillende blogs op en schreef talrijke (nachtelijke) uurtjes over haar passies en dromen. En ja, fashion behoort tot beide!

Na een aantal jaren te bloggen voor Ella & Louise besloot Patricia om begin 2014 solo te gaan met No Glitter No Glory. Een schot in de roos blijkt nu want op haar blog is Patricia helemaal Patricia. Just the way we like it. 

Op la Goijens' blog vind je naast haar personal style ook een aanbod aan interieur (de renovatie van haar nieuwe appartement is een must om te volgen), film reviews (check zeker die van The Grand Budapest Hotel), interviews ...

Daarbovenop heeft Miss Goijens ook haar eigen e-shop, Lily & The Lady, waar ze een prachtig aanbod aan kledij presenteert dat ze samen met haar mama zorgvuldig voor al hun klanten uitkiezen.  

En we zouden tot slot bijna vergeten dat Patricia samen met haar vriend Dieter een aantal maanden geleden The Epic Guide in het leven riep.

Een online reisgids waar ze hun verhalen en ervaringen over Londen, Barcelona en Antwerpen maar al te graag met ons delen. Occassioneel vind je er ook travel stories over andere landen en steden. 

Het lijkt wel alsof busy bee Patricia 48u in een dag heeft i.p.v. 24u, maar niets is minder waar! Way to go lady!

Pics © No Glitter No Glory 

page loaded