Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Flamingo’s for president

Door Loes op 13.06.2014

De zomer is nu echt bijna officieel gestart en de zon verwent ons de voorbije dagen. Nuja, de pingpongballenhagel niet meegerekend dan! Voor die momenten hebben we onze exotische kledingkast om de zomer te voelen, lekker veilig binnen. Een mooi printje kan helpen om de temperatuur in je outfit te laten stijgen. Maarrrrrrr welke print is hot hot hot?© Wildfox, Asos en Zara.

Flamingo’s for the win! Het ene moment zijn katten en unicorns niet weg te denken uit het straatbeeld. Het andere moment zie je enkel nog pugs en palmbomen. Deze zomer zwaaien de flamingo’s de scepter.© Asos en Net-a-porter.

Uiteraard is dit een print voor de girly girls onder ons door zijn roze kleur maar toch kan je er 100 kanten mee op. Ga je flamingo all the way of kies je enkel voor een accent? Een sok misschien? Of een sjaaltje in je haar? Het voordeel is dat iedereen zo hoteldebotel is van de flamingo’s dat je ze in alle vormen en maten vindt in de winkels. Ga steeds voor volledig hetzelfde motiefje van kop tot teen, ofwel 1 accent. Voor 1 keer geldt de regel: don't mix and match!© Urban Outfitters, Topshop en Net-a-porter.

Maar niet alleen voor je kledingkast vind je een overload aan flamingo goodies. Ook voor je interieur zijn ze te vinden! Kan je woonkamer wel een quircky element gebruiken? (Of courseeeeee, wink wink). Plaats dan patat een kitschy flamingo in jouw living! 


© Pinterest.

Of het kan nog subtieler met de glaasjes van Ikea. Ze blijven een absolute winner in het assortiment en geven ieder glas limonade een instant zomergevoel. Geef je een zomers tuinfeest? Dan kan je ook super cheap flamingorietjes kopen bij Blokker. Een echt plezier voor jouw girly gasten, pinky (see what i did there … ) swear

Topfoto © Pinterest.

page loaded