Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Modeshow KABK 2014

Door Koen op 12.06.2014

Fashion lovers, het is weer zover! Op zaterdag 21 juni organiseren de studenten van de afdeling Textiel en Mode van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) Den Haag een spectaculaire modeshow. De KABK is gekend om haar focus op innovatie & experiment en de studenten worden er opgeleid tot zelfbewuste kunstenaars en ontwerpers, possible next big designers dus! 

Je kan op de modeshow gaan genieten van de experimentele kijk op mode van de studenten van Textiel en Mode. Maak je klaar voor hedendaagse fashion statements, want de afdeling staat gekend om de unieke keuzes in kleuren en materialen. De textiel- en modeontwerpen brengen de collecties op de catwalk naar een hoger niveau

Op de Modeshow kan je volledige collecties gaan bekijken van de verschillende studenten die in andere fases van hun opleiding zitten. Zeker een aanrader als je van experimental fashion houdt, het zal een echte show worden! De shows starten om 19:00 en 21:30 en worden gehouden in het Atrium in Den Haag. Tickets kosten € 15,- en je kan ze hier bestellen! Be fast, want er zijn meer fashionistas die dit spektakel niet willen missen!

Foto's © KABK.

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded