Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Blog da Thássia

Door Angelique op 12.06.2014

Women of fashion, pay attention! Laat me je vertellen over de lovely Thássia Naves. Op haar blog Blog da Thássia kan je haar drukke leven vol travelling, outift-of-the-days en evenementen volgen. Deze Braziliaanse schone laat je verbazen met statement pieces en opvallende outfits, die je allemaal kan bekijken op haar blog. Haar flagrante keuze voor kledingstukken en haar oog voor interessante combinaties zijn een ware bron voor inspiratie. 


Tháissa haalt haar eigen inspiratie van haar grootmoeder en moeder (how cute!) en probeert de mode van toen te combineren met modern pieces. Ook houdt ze ervan om samen met haar lezers tips uit te wisselen om steeds opnieuw op nieuwe ideeën te komen voor haar outfits!

Tháissa's favorite designers zijn o.a. Chanel en Valentino. Ook is ze zelf ambassadeur van kleinere merken als up-and-coming merk Farfetch. Zeker worth it om haar drukke leven te volgen!

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded