Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spot Londense designers in Maastricht

Door Koen op 09.06.2014

Ik overdrijf niet als ik zeg dat iedereen zich de laatste tijd, maar dan ook iedereen zich overgeeft aan het concept van een pop-up. Grrrrrrr! Just kidding, want aangezien ik er zelf major fan van ben, hoor je mij niet klagen. Integendeel, een pop-up store in Maastricht is zelfs van harte welkom. Al moet ik toegeven dat ik daar ook wel een andere reden voor heb: aaah ja, want nu heb ik eindelijk een geldige reden om de Nederlandse hotties te gaan begluren. En je weet het of je weet het niet, maar er loopt daar wat rond hoor … ja hallokes!

Ik geloof dat ik nu wel een tikkeltje te veel aan het dagdromen ben over die Nederlandse knapperds. Back to reality: OFF STRAND is een pop-up store en tentoonstelling die plaatsvindt binnen Europa. Het strandde 1st in Londen en nu is Nederland aan de beurt, wat een eer! Het zal plaatsvinden tijdens het Fashionclash festival waar je eerder ook al een artikel over zag passeren op Belmodo. Niet gespot? Check it out here.

Heb je altijd al willen weten hoe de ontwerpen eruit zien van Londense designers? Perfect, want zij zullen er hun nieuwste FW2014 collectie tentoonstellen. En er is nog goed nieuws, want je kan er ook al een aantal sales shoppen. Ben je nu al niet meer te houden van de spanning? Deze ontwerpers zullen aanwezig zijn: Pitchouguina, Julie Eilenberger, Lana Siberie, Niza Huang, Sara Gunn, Maud Traon, Francesca Valorsa, Yui Atelier, Myia Bonner, Mury, Gina Melosi, Apu Jan, Arlette Es en Vita Gottlieb.

Neem vlug pen en papier en noteer alvast deze praktische info:

Donderdag 12 juni 2014: 11:00 - 18:00.
Vrijdag 13 juni 2014: 11:00 - 18:00.
Zaterdag 14 juni 2014: 11:00 - 22:00.
Zondag 15 juni 2014: 11:00 - 16:00.

De pop-up store vindt plaats in het Mosae Forum, 6211 Maastricht

Ik heb er mezelf nog niet op betrapt, maar nu kan ik niet anders: oranje boven!

Foto's © OFF STRAND

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded