Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stem op de best dressed man: BelmodoMichaël of Tiany’s hubby?

Door Tiany op 07.06.2014

Dat Balthazar Boma uit F.C. De Kampioenen geen kaas heeft gegeten van een goede kledingstijl weten we allemaal. Gelukkig maar dat we niet alle mannen over dezelfde kam kunnen scheren. Want er zijn heel wat mannelijke individuen die dagelijks voor de dag komen als Brad Pitt himself. En eerlijk gezegd, dat verdient nu toch een bloemetje! En dat bloemetje uit zich in de titel van 'Best Dressed Man 2014' van Trends Style. And do you want to hear the good news? You, yes you, kan mee beslissen!

Via deze link kan je stemmen op de volgens jou 2 best geklede mannen: je kiest een VIP én een businessman. En zou je zo lief willen zijn om in de categorie businessman te stemmen op op onze best dressed Belmodo man Michaël Schockaert? Met zijn eeuwig positivisme, guitige lach en een hart voor fashion verdient Michaël jouw stem volledig. Michaël is content manager van Belmodo, begeleidt alle producties en is hoofdredacteur van belmodo.tv. Volg Michaël op Instagram en kom alles te weten over hem!


© Instagram BelmodoMichaël.

Of geef je stem aan de liefde van Tiany's leven himselfDidier Engels. Als hubby van Tiany Kiriloff kan je niet anders dan goede smaak hebben natuurlijk. Nicole Kidman zou zeggen: what did you expect? Didier is CEO van Engels NV, een organisatie die gespecialiseerd is in ramen en deuren, en alleen al omdat hij een tikkeltje op Ryan Gosling lijkt, zouden wij op hem stemmen! Ontdek meer over Didier via zijn Instagram account.


© Instagram BelmodoTiany.

Nog niet overtuigd om deel te nemen? Zet je schrap, want er komen een aantal sterke overtuigingsmanoeuvres aan. Wil je een culinair arrangement voor 2 winnen in het restaurant WY van sterrenchef Bart de Pooter? Deelnemen!


© designboom.com.


© designboom.com.

Of heb je het meer voor een wellnessarrangement in Les Thermes Marins de Saint-Malo? Deelnemen!


© aquatonic.fr.


© tripadvisor.fr.

Geïnteresseerd in 15 shirtcases van Shacklestone? Deelnemen!


© Shacklestone.

Ben je helemaal excited over de verzorgingsproducten van Redken? Deelnemen!


© vanmarco.nl.

Of wil je als bierliefhebber bierpakketten winnen van Affligem? Deelnemen!


© biernet.nl.

OkayI give up! Als jullie nu nog niet overtuigd zijn, heb ik gewoon veel minder overtuigingskracht dan ik dacht ... So just do me a favourplease.

Stemmen kan tot en met dinsdag 15 juli 2014. Don't think, just vote!

Topfoto © actie.trends.knack.be.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded