Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

KASK Movement#21

Door Angelique op 04.06.2014

Fashion news uit Gent! Na het SASK en de Antwerpse modeacademie komt ook het KASK Gent naar jaarlijkse gewoonte met hun afstudeershow, Graduation 2014. Ook dit jaar pakt het KASK het groots aan met een 10-daags festival waar talent en creativiteit worden gevierd op verschillende locaties in de Gentse binnenstad.

Onder de noemer Graduation komen 5 creatieve zuilen samen: de tentoonstelling van beeldende kunst en vormgeving, dramafestival, première van de KASKmovies, concerten én waar wij zo hard naar uitkijken, MOVEMENT#21

Voor de 21ste keer toont de Gentse Modeafdeling wat voor jong talent zij in huis hebben. MOVEMENT#21 belooft een spectaculaire eindejaarsshow te worden. En als cherry on top sluiten de collecties van 3 masterstudenten Nele Berckmans, Ann-Sofie Merlier en Julie Vanelderen de show af.  

Our lovely Tiany zal op het einde van de avond de 'Belmodo loves KASK talent 2014' award uitreiken, maar ook Rewind geeft 1 ontwerper de kans om zijn collectie binnen de muren van de Gentse Rewind store te exposeren. De volledige agenda is vanaf midden mei beschikbaar op de website. No worries, Belmodo keeps you up-to-date!

Koop je ticket op tijd en ontdek de fashion designers van morgen. Wij zoeken alvast onze Anna Wintour zonnebril en oefenen onze front row poker face!

WAAR

Eskimofabriek
Wiedauwkaai 25
9000 Gent

WANNEER

Vrijdag 20 juni 2014 om 20:30.
Zaterdag 21 juni 2014 om 20:30.

INFO

Tickets kosten € 19,-.
Studenten betalen € 14,-.

Foto's © KASK.
Met medewerking van Joanna Radomska.

page loaded