Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Helena Bordon

Door Tiany op 04.06.2014

Helena Bordon is dé Braziliaanse it-girl van het moment. Als dochter van Donata Meirelles, de style director van Vogue Brazil, heeft ze het gevoel voor mode al van jongs af aan meegekregen. Toen ze 7 jaar was, ging ze al mee met haar moeder naar de fashion shows in Parijs en New York om designers te ontmoeten en zelf de smaak te pakken te krijgen van het modewereldje. 

Samen met haar long time friends, Luciana en Marcella Tranchesi, heeft ze ook het Braziliaanse fast-fashion label 284 opgericht (denk: Braziliaanse Zara), dat ondertussen is uitgebreid met 7 winkels op verschillende locaties. Op haar blog deelt de lovely Helena Bordon foto's van outifts-of-the-day, events en reisjes. Word is on the street dat deze Braziliaanse blonde schone nog een fling heeft gehad met Prince HarryTry not to get too jealous!

Helena's stijl is grafisch, met gecombineerde prints en architecturale jasjes. Ze werkt met verschillende structuren en stijlen, en het werkt! Kortom, een echte inspiratiebron en een delight om haar te volgen! 

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded