Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#MakeMeACurveModel

Door Astrid op 02.06.2014

Modellenwedstrijden via Instagram organiseren is blijkbaar the next big thing. Vorige maand nog ging Marc Jacobs zo op zoek naar een nieuwe muze & nu hoopt ook webshop Asos op deze manier hun nieuw plus size model te vinden.

Onder de hashtag #MakeMeACurveModel gaan Asos en Models1 op zoek naar een winnares die wel erg coole prijzen in de wacht kan slepen. De winnares krijgt een contract bij Models1, mag een shoot doen voor de Asos curve collectie en ontvangt een vette cheque van £ 500,- om zich eens helemaal uit te leven op Asos. Mijn mandje zit altijd vol, moest jij winnen en niet weten wat gedaan met je prijzengeld!

Models1 wil vooral de drempel verlagen om binnen te stappen bij een modellenbureau en Asos wil vooral de aandacht op hun curve collectie vestigen, of wat had je nu gedacht?

Volgens het wedstrijdreglement dien je minstens een maatje 18 UK ofwel 46 EU te hebben om te mogen deelnemen. Over killer looks & posing skills wordt niks gezegd, maar we gaan er van uit dat dit ook wel belangrijke eigenschappen zijn.


Simone Charles was de winnares van de vorige editie.

Wie zijn kans wil wagen kan nog tot maandag 9 juni 2014 een selfie posten met de hastag #MakeMeACurveModel. Alle info en voorwaarden spot je op de website van Models1.

Foto’s © Models1 & The Huffington Post.

page loaded