Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#belmodogoeshealthy by Gerlinéa: the winner

Door Tiany op 02.06.2014

Zoals je wellicht hebt gemerkt, ging 2 weken geleden de #belmodogoeshealthy week van start. Naast een overload van tips & tricks voor een gezonde levensstijl kregen 100 Belmodo lovers een Gerlinéa healthy kit thuis aangeleverd. Benieuwd naar het resultaat van de detox? Read all about it here

Dat de Belmodo addicts al jaren pro-healthy zijn kon je al lezen in het Belmodo goes healthy artikel. Om je een stap dichter te brengen naar een gezonde body en mind werden er Gerlinéa boxes met 14 yummie maaltijdvervangers en een verzorgende gezichtscrème opgestuurd. Resultaat: tested and approved!


Pics © @pielaun, @valeriebrems, @jesuissophie, @dogsandresses.

Ook de lovely ladies van de blogs Polienne, Mirror of Fashion, Je Suis Sophie & Dogs and dresses deelden hun leuke, gezonde posts and pics


Enkele inspirational foodstagrams van de Belmodo lovers met linksboven de winnende Instagram picture. Pics © @counting_bubbles, @ameliederycke, @evelienthoelen, @thefashionloonatic.

We willen iedereen bedanken voor al de prachtige inspirational Gerlinéa foodstagrams. Hope you and your body liked it! Natuurlijk zou Belmodo niet Belmodo zijn zonder een wonderful prize. Na urenlang overleggen werd de lucky winner van de #belmodogoeshealthy by Gerlinéa gekozen. Big prize? Een beautypakket van Yves Rocher.


Met Gerlinéa in de hand ging de lucky winner Katia Peeters naar het Yves Rocher schoonheidsinstituut in het Wijnegem Shopping Center. Ze mocht beautyproducten kopen voor een bedrag van € 750,-. Shop shop shop 'till you drop


Naast het scoren van een hele reeks topproducten kreeg zo er nog een gezichtsbehandeling en make-up sessie bovenop. 

Nogmaals proficiat to our lucky winner en keep on sharing the love met #belmodogoeshealthy en #gerlinea.

Meer informatie over de producten en behandelingen van Yves Rocher vind je op hun website en Facebookpagina. En btw, je kan kans maken op de volledige Cherry Oil lipstick collectie in 12 kleuren, neem zeker een kijkje! 

Heb je door al de lovely foodstagrams ook zin gekregen om Gerlinéa uit te testen? Good news! Laat je gegevens hier achter en ontvang een gepersonaliseerde e-coupon.

page loaded