Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Model off duty: Kendall Jenner

Door Lien op 01.06.2014

Deze zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het moment eindelijk aangebroken: it's Kendall Jenner time boys & girls! Ze is niet alleen 1 van de 2 kleinste Kardashian zusjes, maar is daarnaast nog 1 van de populairste, opkomende high fashion modellen.

Ze liep shows voor o.a. Chanel en Marc Jacobs, vertoeft permanent in fashionable gezelschap, mag Kim, Khloé en Kourtney haar beste vriendinnen én grote zusjes noemen, heeft Céline saccochen bij de vleet, hing een tijd lang aan de arm van Harry Styles te bengelen en alsof dat nog niet genoeg was, ziet ze er in haar vrije tijd ook nog eens vrijwel altijd toppie uit.

Ja die Kendall, je zou er bijna een beetje jaloers op worden ... Hoog tijd dus voor een style file! Hou je maar vast want hier komt-ie ...

Cool, calm and collected


Zoals het elk goed model betaamt, is Kendall's signature style heel erg relaxed. Basics, on top of basics, on top of basics, zo zou je het goed kunnen omschrijven. Niet dat ze veel meer nodig heeft om er goed uit te zien - het geluk van elk model zeker?

Crop it like it's hot


Nog zo'n heel belangrijke in de kleerkast van elke Californische chick, dat zijn de crop tops. Ik schreef er eerder al over in het artikel "Crop it like it's hot", maar Kendall drijft de trend nog een tikje verder door ook haar truien in een cropped versie te dragen.

Heel stoer voor zo van die dagen waarop Moeder Natuur eigenlijk zelf niet goed weet of het nu warm of koud is ...

Show some legs


Oké, dat Kendall met haar ellenlange benen graag shortjes draagt, kunnen we haar niet helemaal kwalijk nemen. En dat ze ergens woont waar 20°C synoniem staat voor de winter, zal er waarschijnlijk ook wel iets mee te maken hebben.

Maar die shortjes geven ons zo'n leuk zomers gevoel, mmmh. En dan hebben we het vooral op dat giga-stylish beige broekpakje van Lanvin ... Met dan nog Chanel espadrilles eronder ook, je doet maar op he Kendall ...

Hippie chic

Wie deze zomer de festivals afschuimt, kan vooraf maar best eens "Kendall+streetstyle" googlen want ook daar biedt ze inspiratie te over. Ze is een fervente Coachella-ganger, en ze showt er graag haar allerbeste hippie looks.

Hot pants, nonchalant sjaaltje in het haar, een crop top en een ultralange, ultrastoere jas eroverheen? You name it, she rocks it!

Ripped jeans

Voor deze look heeft ze de melk dan misschien wel bij grote zus Kim gehaald, maar ripped jeans zijn gewoon te cool om het er niet voor over te hebben. En dan nog haar frisse kopje en een coole lederen jas erbij - top outfit!

Leather me baby


1 van de kernelementen in Kendalls kleerkast, dat is duidelijk leder, leder, leder en nog eens leder! Lederen motorboots, lederen leggings, fringed lederen vestjes, lederen Givenchy tas, ze heeft ze allemaal! Moohooi ...

Pop of blue

Een truucje van Miss Jenner waarmee je je meest basic outfit op kan fleuren, is absoluut een touch of color. De blauwe laarsjes geven haar een heerlijke quirky uitstraling, en met die blauwe bontkraag zou ik ook wel eens graag het vliegtuig uitkomen. Ja, zelfs in de zomer, geen probleem!

All dressed up


Maar het allermooist is Kendall toch wanneer ze helemaal dolled up de coulissen uitkomt. Goed, met tonnen make-up kunnen ze veel doen maar je moet het toegeven: Kendall is gemaakt voor de rode loper. En toch ziet ze er tegelijk nog zo lief uit, love it!

Oops momentje

Elke fashionista krijgt er ooit in haar leven wel eens mee te maken en dus doet Kendall niet onder: een fashion oops-momentje. Kendall had het hare tijdens het Lacoste feestje op Coachella dit jaar, want hallo ... die neuspiercing?! En de rest van haar outfit was nochtans zo goed gekozen en haar naturelle make-up was er nochtans boenk op ... Kendall toch ...

Meer leuke foto's van Kendalls stijl vind je trouwens op haar Instagram account. Ik ben alvast fan, en kom, ik neem er die neusring dan wel bij ... Love you Kendall!

page loaded