Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Hardwearing

Door Loes op 30.05.2014

Het is een tijdje stil geweest in het Belgische bloggerlandschap maar we hebben eindelijk een nieuw talent op onze fashion radar gespot: Hardwearing. En je raadt het nooit, maar deze blog wordt zelfs gehost door een jongen. Say whatttt, dat is dubbel zeldzaam en alleen daarom al een bezoekje waard.


Er nog zijn 101 andere reden waarom je vliegensvlug een kijkje moet nemen. Deze blog is nog maar net begonnen maar belooft heel veel goeds. Een mooie, minimalistische esthetiek is de saus voor de volledige website. Denk in het kader van Love Aesthetics maar dan the male version. Erg creatieve posts, mooie foto’s, aparte invalshoeken en heldere teksten. Pieter Peulen (student interieurvormgeving) weet duidelijk hoe hij dit soort dingen moet aanpakken. 


Deze blogger is nog maar net gestart maar al zijn posts ademen al 1 duidelijke sfeer uit. Van interieur tot zijn cleane outfits, heel het leven van Pieter lijkt zo weggeknipt uit een designtijdschrift.

Mijn favoriete post so far? De zelfontworpen tetra handtassen, zonder twijfel! Van het materiaal van melkbussen ontwierp hij sobere clutches met een conceptuele draaidop. Als deze in een webshop terechtkomen, gaan mijn vingers alvast in bestelmodus. Just saying, mister Peulen

Foto's © Hardwearing.

page loaded