Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Insta-follow: Cara’s ... konijntje?

Door Lien op 29.05.2014

Iedereen, snel: smartphone in de aanslag! Want er is een nieuwe it-girl toegevoegd aan de Instagramrangen, en het is niemand minder dan ... you guessed it: Cara Delevingnes kleine konijntje!

Cecil Delevingne heet het kleine pluisje, en na nog geen maand actief te zijn op Instagram heeft ze maar liefst 70k volgers achter zich weten te scharen. Say what?! En hoewel ik dan soms denk: "seriously, dit is een konijn," verbaast het mij toch ook niet helemaal ...

De account wordt gewoon beheerd door Cara herself, en staat dan ook vol selfies van Cara met Cecil. Ook een hele leuke, zijn de filmpjes die Cara er post. Daarin zie je haar spelen met haar overduidelijk meest favoriete konijn ooit, en hoor je haar d'r beste babystemmetje bovenhalen. Best grappig allemaal!© CecilDelevingne IG.

Dus allerliefste Choupette, je weet vast al waar ik naartoe wil maar move over! Want het is zoals Heidi Klum zegt: "One day you're in ... and the next day a bunny takes over!"

Ben jij al helemaal benieuwd naar de Cecil Instagramaccount? Klik dan als de bliksem hier, en follow follow follow! Of vind je het stiekem toch maar niks? Tell me!

page loaded