Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

S Bar Summer Terrace

Door Tiany op 27.05.2014

Summer is coming en wat is er leuker dan urenlang met je vrienden op een terrasje zitten? Deze zomer is dat mogelijk op het Summer Terrace van S Bar Smets in Brussel. De launch party van het Summer Terrace is morgen, op woensdag 28 mei, van 18:00 tot 00:00, en het belooft een knalavond te worden! 

Een open bar van 19:00 tot 20:00, een live photorealistic paint performance van Spear, een DJ, eten en cocktails, need we say more? S Bar Smets wordt officieel geopend op maandag 2 juni 2014, maar je kan morgen dus al genieten van dit über-hip café! See you there!

S Bar Smets
Chaussée de Louvain
Leuvensesteenweg 650
1030 Brussel

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded