Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Modeacademie van Antwerpen presents SHOW2014

Door Tiany op 27.05.2014

Yes, it’s that time of the year again, graduation! Het einde van het academiejaar is voor vele studenten een nagelbijtende blokperiode, gewapend met pen & papier om hun voorheen nog maagdelijk witte cursus te verwerken. Voor de modestudenten van de Antwerpse Modeacademie is het een even stressvolle periode, maar daar doen naald en draad all the talking.

Tijd dus voor het defilé van de Modeacademie van Antwerpen. Meer dan 6000 modeliefhebbers én professionals uit de hele wereld komen hier samen. Verwacht je dan ook aan werk van werkelijk alle studenten, van het 1ste jaar tot de studenten die afstuderen. 

"De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en de Modeafdeling genieten vandaag internationale renommee en een uitstekende reputatie. Jonge talenten vanuit verschillende uithoeken van de wereld zakken naar de modestad Antwerpen af om er onderwijs te genieten en hun creativiteit te ontplooien onder de deskundige en inspirerende begeleiding van Walter Van Beirendonck en zijn team. Het resultaat van hun traject wordt 3 dagen lang getoond en gevierd tijdens een prachtige show." - aldus algemeen directeur van de Artesis Plantijn Hogeschool, Pascale De Groote - 

Vanaf donderdag 12 juni 2014 t.e.m. zaterdag 14 juni 2014 kan je het resultaat van al dat hard werken bewonderen in de Hangar 29. Voor de afstuderende masters een bekroning op hun 4-jarige opleiding en geloof ons, they will go out with a bang! Dus aarzel niet te lang om een plaatsje te reserveren. See you on the runway, fashion lovers! 

WAAR

Hangar 29
Rijnkaai 150
2000 Antwerpen

WANNEER

vanaf donderdag 12 juni 2014 t.e.m. zaterdag 14 juni 2014
deuren open vanaf 19:00 - start show om 20:00

INFO

Tickets staanplaatsen € 12,-
Tickets zitplaatsen € 35,-
Voor meer informatie surf naar de Antwerp Fashion website. Klik hier om je tickets online te bestellen of bel naar 03/338.95.85.
Of ga voor de full VIP experience met walking dinner én open bar op vrijdag 13 juni 2014. Reserveren doe je door te mailen naar [email protected].

Met medewerking van Joanna Radomska.

page loaded