Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Retrorama

Door Angelique op 20.05.2014

Vintage lovers, luister goed! Belmodo heeft geweldig nieuws, want we zijn een festival rijker. Deze keer helemaal gewijd aan onze liefde voor vintage. Brussels Vintage Market & Brussels Expo organiseren voor de 1ste maal het Retrorama vintage festival in Brussel!

Wil je de Swinging 60's of hippie 70's herbeleven? Of ga je liever terug naar de Poppin’ 80's? Het kan allemaal van vrijdag 30 mei t.e.m. zondag 1 juni 2014 in Brussels Expo. Aankruisen in je agenda dus.

De Retrorama agenda is rijk gevuld met niet alleen een vintagemarkt waar je een paar lederen 60's laarsjes kan scoren of een zeldzame Lanvin handbag op de kop kan tikken, maar er zijn ook 2 podia waar optredens worden gegeven, workshops en een restaurant met de toepasselijke naam Resto Retro! Wil je een workshop meemaken, dat kan door je in te schrijven op de Retrorama website. 

Vrijdagavond wordt het festival ingezet met een spetterend feestRadio Modern brengt die avond de 50’s weer tot leven op hét vintage evenement van het jaar. Zaterdag en zondag kan je terecht op het festival van 10:00 tot 20:00.


Ontdek design, speelgoed, vinyl, unieke collectors items en lots and lots of fashion op Retrorama, van vrijdag 30 mei t.e.m. zondag 1 juni in Paleis 10 van Brussels Expo. Tickets in voorverkoop kan je bestellen via de website, waar je ook de volledige muziek- en workshop programmatie kan terugvinden. Leef je eerder in the spur of the moment? Niet erg, je kan ook ter plaatse een ticketje kopen!

Beetje nieuwsgierig? Bekijk zeker de teaser! Wij komen alvast op tijd, want hell to the no dat iemand anders met onze vintage schatten gaat lopen! Seeee you there!

Foto's & video © Retrorama.

page loaded