Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Next level colorblocking met Monling Lee

Door Loes op 20.05.2014

Deze style queen heeft bijna 30 000 volgers op Instagram en wanneer je naar haar account kijkt, vraag je jezelf af waarom er dat niet NOG meer zijn. Steevast met de hashtag colorindex post zij de meest kleurrijke foto’s van jouw Instagram feed. In a good way!

Monling Lee slaagt er keer op keer in om een outfit in elkaar te boxen die ten 1ste erg kleurrijk is maar ook nog eens erg volwassen oogt. Nope, geen Oilily taferelen bij deze schone uit Taiwan. Wel heel volwassen kleurenpatronen waar je zelf nog niet aan gedacht had. Turqoise, geel en mosterdgroen? Yes, zij toont je wel even hoe je dat voor elkaar krijgt. Noooo problemo

Terwijl wij dachten dat colorblocking enkel een trend was, laat Monling Lee zien dat het ook een levensstijl kan zijn. A very pretty oneRefinery 29 noemde haar al een colorblocking champ, en wij snappen heel goed waarom. De manier waarop architect Lee omgaat met kleur is inspiratie van de bovenste plank. Zelfs voor de ladies die zweren bij zwart, zwart en nog eens zwart. Ze combineert steevast 3 tot soms wel 6 kleuren met elkaar. Het resultaat is steeds een andere kleurenwaaier die ons doet watertanden. 

Het maken van Instagramfoto’s is voor Monling een echte sport. Jij matcht je schoenen met je outfit? Applausje voor jezelf. Monling Lee matcht haar complete outfit met elkaar, plus daarbij ook nog eens de achtergrond. Dat is wat ik noem colorblocking 2.0. Het resultaat? Keer op keer mooie beelden die heel veel mensen (inclusief mezelf) doen dubbel tappen als een malle.  

Dus is het een druilerig dagje of heb je wat kleurrijke inspiratie nodig voor je zomeroutfits? Follow this lady en je wil standaard heel je saaie garderobe overboord gooien. Go go go

Foto's © Instagram Monling Lee.

page loaded