Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Reizen naar de zon

Door Michael op 19.05.2014

Summer times are just around the corner en dus sommen wij graag een aantal vacay toppers voor jullie op dear Belmodo loverssss! Door het wispelturig Belgisch weertje spelen we graag op safe en zetten wij volgende Club Med zonbestemmingen op een rijtje!

Club Med bezorgt je vakantiegeluk in alle uithoeken van de wereld, so sit back, relax and get ready to get carried away to a world of dreams!

Verken de Club Med clubdorpen in Azië & de Indische Oceaan te beginnen in het zuiden van China, nabij Guilin, waar je een magisch landschap, een verborgen gravurelandschap dat je naar een andere wereld lijkt te brengen, ontdekt.

Kom vol-le-dig tot rust met tai-chi, meditatie en yoga. Ontdek de fan-tas-tische bergen, rijstvelden en de sereniteit van de Li rivier…

Traditie en modern gaan hand in hand en vormen samen de mooiste landschappen onder de hemel, wat ons leidt naar het paradijselijke Kani in de Malediven.

Waar zwemmen in de turquoise lagune en uitrusten op de parelwitte stranden niet langer een droom lijken, maar realiteit worden.

Ontdek je innerlijke avonturier en reis naar het wonderlijke Bali, een pareltje te midden van de Indische Oceaan. Ontdek er het beste wat Indonesië te bieden heeft, als de Ubud rijstvelden en de vele historische tempels o.a. Uluwata en Tanah Lot of oefen je pitch en putt op 1 van de vele golfbanen!

Mexico, meerbepaald Cancun Yucatan vormt de ideale go-to deze zomer! Heer-lijk genietend aan het witte zandstrand met een cocktail in de hand of op excursie naar Chichen Itza. Gevestigd in het uiterste punt van de baai, tussen het groenblauwe water van de Caribische Zee en de lagune, neem je een ontspannend bloemenbad …

1 van de mooiste eilanden van Brazilië is het magische Itaparica, met z’n idylische kokospalmentuinen en prachtige koraalriffen, liggend in de Baia de Todos os Santos. Middenin de tropische natuur met leguanen en kleurrijke vogels vormt het een exotische en uitbundige mix van Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse cultuur. Leven op het ritme van de samba, heerlijk toch! 

Heb je je ticket naar de zon, bij het lezen van dit holiday report, vlug online geboekt en zijn je koffers ondertussen gepakt? Dan zit jij, net zoals wij, al in vakantie (lees: betere) sferen! Holidaaaaaay here we come!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded