Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-visit: Kitsuné Tour

Door Astrid op 17.05.2014

Fashion & music lovers noteer alvast zaterdag 31 mei 2014 in jullie agenda, want dan strijkt de #KitsunéTour The Stores Parisien Edition neer in Brussel. De tour is ondertussen al aan zijn 5de editie toe en natuurlijk kon het platenlabel geen betere plek bedenken dan onze hoofdstad!

Kitsuné PARISIEN collection

Natuurlijk zal Kitsuné altijd een platenlabel blijven, maar ik ben vooral wild van hun fashion afdeling. Kitsuné als fashion label is soms schattig, soms stoer en soms dan weer heel clean maar altijd über cool & very rock’n’roll! Het label duikt vaak online op door zijn limited editions en opvallende collabs. Allemaal très Belmodo. Wie bij hen wil shoppen moet dat online doen of naar Parijs afzakken.


In-store Cocktail and DJ set

Behalve op zaterdag 31 mei 2014 natuurlijk! Het Franse label brengt zijn mooiste pareltjes van de Kitsuné PARISIEN collection mee naar Hunting and Collecting waar jij lekker laat kan shoppen van 19:00 tot 22:00. Het hele concept heet een “in-store Cocktail and DJ set” en CITIZENS zorgen voor de plaatjes. En vanzelfsprekend horen bij zo’n event natuurlijk ook free drinks. Allen daarheen!

Afterparty

Daarna gaat het feest verder richting Bloody Louis waar je mag dansen tot de zon opkomt op beats van ANTILOPE, HeartlyBeats, Lorenzo Ottati & opnieuw CITIZENS. Hope 2 c u guys there!

Foto’s © Kitsuné.

page loaded