Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eten voor een platte buik

Door Tiany op 17.05.2014

You want a hot body? Look hot in a bikini? You better work b*tch! Wijze woorden van la Spears ... maar als alternatief voor die killer-workouts bieden wij jullie volgende superfoods aan voor een ultrastrakke buik en fenomenale bikini-look!

Vezels om komaf te maken met dat opgeblazen gevoel, proteïnen om een gezond metabolisme aan te houden en antioxidanten om een efficiënte werking van de buikspieren te garanderen! 3 onderdeeltjes, très important for living the healthy life and looking fab!

Dus vanaf nu staat er steevast op het menu: amandelen, die je kan aanschouwen als een legertje calorie-blockers en eieren, die zorgen voor een perfecte balans van aminozuren. Btw, wist je trouwens dat een ei’tje ‘s morgens de honger gedurende de dag doet verminderen? Een stevig ontbijtje blijft dus the best way to start your day!

De laatste tijd is het soya wat de klok slaat én terecht, ook appelen, bessen, yoghurt, groentensoep à volonté, zalm en quinoa, de populaire glutenvrije zaadjes, boordevol vitamines behoren tot de plattebuikenfoods!

En omdat juicen toch zo fan-tas-tisch lekker en leuk is om te doen, raden wij je het volgende aan: wordt best friends met je Kitchen-Aid en tover jezelf tal van green juices tevoorschijn! 

Heer-lijk-e komkommersapjes, die wonderen doen voor je emotionele balans en die bovendien erg zuiverend zijn voor je lichaam! Enter bladgroenten als spinazie, waterkers, rucola, postelein en warmoes die boordevol vezels en chlorofyl zitten. En en en GEEN calorieën bevatten, none whatsoever (hurraaaaay)! 

So ladies, gooi alvast die bikini stress overboord, ga naar je local supermarkt én start je healthy way of living vandaag nog! 

Wil jij ook gezond eten én op je gewicht blijven of een kilootje vermageren? Check dan zeker de Gérlinea Facebookpagina en dompel jezelf onder in de wereld van het gezond afslanken! Deze producten zitten natuurlijk ook vol vezels en eiwitten. Het zijn als het ware super food bombs. :-) Of laat hier je gegevens achter en ontvang een e-coupon.

Doe mee met de Belmodo Healthy Week! Deel een foto van je gezonde lunch met #belmodogoeshealthy en #gerlinea én maak kans op een Yves Rocher gezichtsverzorging inclusief beautypakket. Dit t.w.v. € 750,-. 

Foto's © renskroes en deliciouslyella Instagram.

page loaded