Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karl Quotes, part 2

Door Kim op 16.05.2014

Het was alweer even geleden dat Karl Lagerfeld een opmerkelijke uitspraak deed, iets waar de man (naast zijn fashion succes) erg bekend om staat. Eerlijk gezegd, vragen wij ons af of het aan de ouderdom ligt, maar ergens vermoeden we dat Kaiser Karl altijd al een "extravagante" persoonlijkheid gehad heeft.

We weten al dat hij kinderen niet leuk vindt, massages haat en geregeld een mening heeft over het gewicht van celebs (lees er meer over in het Belmodo artikel Karl Quotes), nu blijkt dat hij ook mensen van zijn eigen leeftijd altijd moeilijk heeft kunnen verdragen. Dixit Karl over z'n kindertijd:

"I didn't play with other children, I thought they were dreadful. The only thing I did was read, learn languages and sketch. As a child I only had one wish: to be grown up. Now I don't find that important anymore."

Nu hij zelf de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, is z'n mening over zijn leeftijdsgenoten niet bepaald veranderd.

"I don't know anyone from my generation. I find those people terrible. It's a question of energy. You need enthusiasm for what you do. And an environment where people aren't talking about illness or aging. Even younger people are starting to talk about circulation problems. I have extreme self discipline, which I can barely call self discipline anymore because I can't see any other way to be." - aldus Karl -

Foto's via Metronews.

page loaded