Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo fashion night in het Levis Ambiance House!

Door Koen op 16.05.2014

And the fashion parties keep on coming! Donderdag 15 mei 2014 was het weer tijd voor een Belmodo fashion event, deze keer op een unieke locatie in hartje Brussel. Het Levis Ambiance House was het kleurrijk decor voor de collectievoorstellingen van 3 jonge ontwerpers van Belgische bodem én dat in aanwezigheid van onze fashion goeroeTiany Kiriloff

Naar aanleiding van de lancering van de Bruno Pieters trendcollectie heeft Levis Ambiance een colorful pop-up in Brussel geplaatst. En speciaal voor Belmodo kreeg een select groepje Belmodo winnaars en guests de kans om kennis te maken met 3 up-and-coming designers: Doriane van Overeem, O’Rèn en Atelier Pyknic.


v.l.n.r. Nathan Murillo & Michael Wauman van O'Rèn, Doriane van Overeem en Julie Sohier van Atelier Pyknic.

Meet Julie Sohier die voor haar nieuwe Atelier Pyknic accessoirecollectie experimenteerde met verf, of het fashionable designer duo van O'Rèn dat zorgde voor een gezonde dosis rock'n roll glam. Doriane van Overeem fleurde het Levis Ambiance House nog meer op met haar edgy collectie.  De avond werd ingezet met een glaasje bubbels, hapjes en een streepje muziek. Ondertussen kon je je laten inspireren door het interior design waar elk hoekje een ander verhaal vertelde. 1 ding is overduidelijk: Levis Ambiance is meester in kleuren! Belmodo zou Belmodo niet zijn als er geen prijzen te rapen vielen. Deze keer kreeg de lucky winner maar liefst 25 liter high quality verf van Levis Ambiance mee naar huis. Tiany grabbelde met haar onschuldige hand de winnaar uit het verfpotje. Proficiat, Jonas Van Gavere! Jouw interieur krijgt binnenkort een touch-up met Levis Ambiance verf.  


Tiany met winnaar Jonas.

Wil je ook zelf de Levis Ambiance House experience meemaken? Dat kan! Van maandag t.e.m. zaterdag kan je van 8:00 tot 18:00 terecht in the Levis Ambiance pop-up om inspiratie op te doen, maar er worden ook creatieve workshops gehouden. Of spring er gewoon eens binnen voor een lekkere koffie! Je vindt de volledige agenda op de Levis website hier


Little bit curious naar onze kleurrijke avond? Check dan alle foto's op onze FB page!

 

Wil je de avond nog eens herbeleven of kijken hoe het eraan toeging? Bekijk dan snel ons videoreport!

Pics © Bram Laebens.

page loaded