Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Waar zijn die boekenliefhebbers?

Door Michael op 15.05.2014

Tot een stuk in de nacht wakker blijven om je favoriete boek over fashion designers helemaal uit te lezen, liever thuis blijven in plaats van uitgaan om in je boekenverzameling te snuisteren, de enige zijn in de familie die begrijpt dat je nieuwe boek over fotografie écht de moeite waard is. Sounds familiar? 't Is zover: ik heb een boekenwurm gevonden!

And this one’s for you: de halfjaarlijkse solden bij TASCHEN zijn opnieuw aangebroken. Van donderdag 26 juni 2014 tot en met zondag 29 juni 2014 kan je er terecht om boeken te kopen met een minimum korting van 50%. That’s obvious, onze portefeuille overleeft het wel!

Boeken over mode, design, kunst, film, fotografie, muziek, … If you don’t find your cup of tea here, you won’t find it al all! Op de website kun je het volledige gamma checken.

Zit je nu al op het puntje van je stoel? Blijf dan vooral zitten, want je weet nog niet alles! The-place-to-be is Grote Zavel, Rue Lebeaustraat 18, 1000 Brussel. Donderdag, vrijdag en zaterdag kan je er een kijkje nemen van 10:00 tot 20:00. Watch out, zondag is de winkel open van 12:00 tot 20:00.

Alleen al om de TASCHEN flagship store in Brussel toch 1x in je leven gezien te hebben, zou je moeten afzakken naar Brussel. Designer Philippe Starck mocht zich helemaal uitleven in de winkel en heeft de luxueuze boekentempel helemaal naar zijn hand gezet.

Liefste book lover, zet de juiste data nu al maar in je agenda 'cause you can’t miss this one out!

Foto's © TASCHEN en kattekliek.wordpress.com.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded